我無啦啦同隻芝娃娃交換咗身體,跟住無啦啦又遇上喪屍大爆發

410 回覆
84 Like 21 Dislike
呢個我度嗰陣反而諗唔到
Irene係咪女權人士
原來出咗新故,留名先
welcome
攰攰地,休文一日
早啲瞓啦
lm睇樓主d隊草級痴線故
樓主幾時更新?
今晚十一點前
咬你
「咩話?你講多次?」我懷疑自己聽錯。

Irene回答我話:「雖然我一出生係女人,只但係一直以嚟,我對自己嘅性別認知卻係男人。其實早就喺16歲嗰陣,我就下定決心成年之後變性!」

「吓?」我心諗咩料呀喂。

「如果唔係我個仆街老豆阻止我,我諗我早就變咗性做男人!」

Irene提到佢老豆嗰時,個樣好憤恨。

之後佢繼續講:「不過依家好啦!唔使變性都俾我做到男人,仲要係肌肉大隻佬!簡直爽到爆!」

「所...所以你唔打算變返做女人?」我問。

「無錯!大波妹就留俾你做啦!」

「唔係掛?你諗清楚架啦?」我追問對方。

「我諗得好清楚,因為我已經諗咗好多年,我就係要做男人!」

Irene態度十分堅決,然後佢又擰轉面同恤衫男阿明講:「家陣我變成男人,咁你以後就唔好再鍾意我,你要鍾意就鍾意佢啦。」

Irene口中嘅「佢」指嘅就係我。

阿明眼甘甘望住我,再掃視我對波,跟住突然企起身,好激動咁講:

「哼!我阿明先唔係一個膚淺嘅人!我鍾意Irene你,鍾意嘅係你嘅靈魂,而唔係你嘅肉體!無論你係男又好女又好,我對你嘅愛都係永恆不變!」

嘩!我諗我啱啱聽到一段十分觸動嘅對白。

「頂!我真係服咗你,咁都仲唔肯死心。」

「真愛係唔會咁容易死心架!反正我唔理你鍾唔鍾意我,總之我就係會繼續鍾意你!」阿明好認真咁同Irene講。

我開頭仲以為佢兩個係情侶關係,不過依家睇嚟,應該只係阿明一廂情願單戀Irene。

同埋我曾有一刻思疑過,Irene會唔會係為咗要令阿明徹底死心,所以先特登唔肯變返做女人。

後來我發現唔係,事實係Irene真心想做男人。
周圍嗰浸臭屁味同汗味散得七七八八,啲喪屍應該好快又會湧過嚟。

再留喺小巴睇怕都唔安全,除此之外,大家都見肚餓,想去搵嘢食填肚。

呢附近離我地最近嘅係永利商場,只要過對面馬路再轉右就係。

永利商場係比較「up dup」嘅舊式商場,商舖主要都係美甲、美容鋪、飛髮鋪又或者蚊形補習社。

而喺地下地庫有一間惠康,我地打算去嗰度,搵吓有無嘢可以食。

趁啲附近啲喪屍散開咗,我地快手快腳行落車。

過到對面馬路,好好彩咁喺地下執到三條鐵通,總算終於有啲嘢旁吓身。

我地從側門行入商場,入到去見到地下到處雜物,天花板上嘅白光燈一眨一閃。

行咗無幾步,經過一間賣衫嘅鋪頭,突然有幾隻喪屍衝出嚟。

最man最大隻嘅Irene反應最快,佢第一時間揮動手上嘅鐵通,向喪屍作出攻擊。

一身精鋼嘅肌肉,為佢帶嚟強勁嘅臂力同腕力,另外佢出手準繩度亦相當之高,每一吓都係瞄住喪屍個頭嚟扑。

當碌鐵通一嘢扑落去,啲喪屍就會當堂頭破血流。

我同阿明兩個基本上無乜點出手,Irene就打低曬面前幾隻喪屍。

「哈哈!做男人真係爽,無咗對波喺度阻頭阻勢,身體即刻靈活咗好多!仲要下面有條嘢fing吓fing吓咁,感覺好過癮!」Irene一邊谷啲肌肉,一邊笑笑口咁講。

而呢個時候,我突然覺得急尿,想去廁所。

「喂你去邊呀?呢邊落樓梯喎。」阿明問。

「我急尿,去個廁所先。」

「啱啦!我都急尿!」Irene跟埋嚟一齊去廁所。

我好自然咁行入男廁,埋到尿兜前除褲嗰吓,先發現自己家陣無賓周。

Irene企喺隔籬,拉開褲鏈「um」碌撚出嚟屙尿:「企喺度屙尿果然好方便,唔使除褲,就咁拉開褲鏈就得!」

佢揸住碌嘢,對住個尿兜亂咁「啡」。

我就無辦法,只能夠入去廁格度屙。
入到廁格,啱啱閂埋門剝咗條褲,正想屙尿嗰陣,忽然間,聽到本來喺出面睇水嘅阿明入咗嚟:「Irene有喪屍呀!」

「Raughhh!!!」除咗阿明把聲,仲聽到有喪屍叫。

Irene「哼」咗一聲,接住就係「乒鈴嘭唥」嘅打鬥聲。

雖然我都想幫手,不過人有三急,點都係要屙咗督尿先。

我一邊雙手頂住道門,一邊坐喺馬桶上屙尿。

而打鬥聲一路持續,聽得出Irene同阿明兩個,由廁所入面打到出廁所外面。

一屙完尿,我就著返條褲,連手都唔洗,諗住衝出去幫手。

點知廁所出面人影都無,嗰兩條友唔知去咗邊。

我心諗佢地唔係dum低我走咗吓話?

「人肉…Raughhh!」

走廊上,有七、八隻喪屍發現咗我,並以好快嘅速度衝向我。

頭先留咗屁無放,依家卒之可以派上用場。

我「呠」一聲放咗個臭屁,見到啲喪屍一縮,我就拿拿聲逃走。

埞個彎跑落樓梯,落到嚟商場地庫,我即刻又俾四隻喪屍前後左右包圍。

今次無路可走,而且屁亦都已經放完,所以只能硬碰硬同班喪屍打過。

我鐵通一揮,先攻擊右手邊最接近我嘅喪屍,隨即再起飛腳踢向左手邊嘅喪屍。

心口嗰對大波則隨住我每一個動作而擺動,感覺好佗手掕腳好累贅。

我掛住對付左右兩隻喪屍,忽略咗前後。

前面有隻肥佬喪屍雙手舉起,想箍我條頸,但途中唔小心跣腳,導致雙手摸落咗少少,由箍頸變咗揸波。

「Sorry…我無心…」條友居然同我道歉。

我就話:「我俾你揸波,你可唔可以唔好咬我?」

「唔得…Raughhh!」下一秒,對方就張開血盆大口。

我一棍毆落佢個頭,同時有隻喪屍從後捉住我。

「仆街!放手呀!」依家嘅我轉唔到身,只能向後批掙,試圖令隻喪屍鬆手。

結果唔成功不得止,仲陸續俾另外三隻喪屍擒埋一份。
肯定係人扮
出住咁多,明天繼續
我大波妹視覺嘅甜故
今次個故政治好正確
又有trans gender,又有女權
快! 要除褲了
搖撚準備
「你地三個困住我想做咩呀?」我左望右望,想話擸啲嘢旁吓身。

但係鋪頭入面得啲毛巾、面膜、香薰,都無乜嘢派得上用場。

「嘻嘻嘻嘻嘻嘻!」三條友一味喺度笑淫淫。

隨即,佢地合力將我抬去美容鋪一張床上。

我唔夠三個人大力,只能無可奈何咁任人擺佈。

抬完我上床之後,佢地就亂咁摷搜我身。

「喂喂喂!你地摷咩呀喂!」

我出手隔擋,可惜雙拳難敵四手,最後佢地喺我身上摷咗銀包同電話出嚟。

綠毛仔打開個銀包,見到裡面有成沓「金牛」:「嘩!身上有現金,你實係好有錢!」

「哦!原來你想要錢啫,你鍾意咪攞曬去囉!」我同條友講。

綠毛仔將沓錢交俾佢左手邊滿面鬚根嘅南亞仔,並叫對方數吓有幾多錢,之後佢再攞埋張身份證出嚟望。

「金『每』英?」

佢好似唔識讀身份證上面個名,於是問右手邊個頭生得好大嘅南亞仔:「呢個字係咪讀『每』?」

「好似係讀『母』?」大頭仔唔太肯定咁回答。

綠毛仔隊張身份證到我面前問:「靚女,你個名點讀?」

實情呢張其實係Irene嘅身份證,上面嗰個亦都係Irene嘅中文名。

「金敏英。」我照讀出身份證上印住嘅人名。

感覺Irene個真名有啲韓國人嘅名。

「哦~原來係讀『敏』,不過上面張相真係你本人?你以前啲頭髮咁短嘅?」綠毛仔問我。

條友形容得無錯,張身份證相入面嘅Irene,嗰把頭髮係的確短到好似男人咁。

我記得Irene話過,自己十八歲嗰陣想變性做男人,睇怕都係講真。

「Er…嗰陣天氣熱,所以咪剪到咁短囉!」我求其講啲嘢當答咗。

之後我再問:「家陣錢你地已經收咗,個銀包同電話係鍾意嘅咪攞埋去,就當係報答你地嘅禮物,咁我走得未?」

佢地無答我,繼續係笑口噬噬咁款。
嗰個滿面鬚根嘅南亞仔數完啲錢之後,就交返俾綠毛仔。

綠毛仔袋返好啲錢,跟手將銀包同電話收喺褲袋。

「你地唔出聲,咁我當你地放我走架啦。」

我講完呢句就行落床,但即刻又俾嗰三條友攔住,並推我返上床。

綠毛仔同另外兩個南亞仔吱吱尋講咗幾句,仲喺度猜包剪揼。

「好啦喎!錢你地已經攞咗,仲想點呀喂?」我質問。

綠毛仔猜贏咗其餘兩個,yeah咗一聲。

隨即佢擰轉面對住我,且露出狼相:「咁都仲要問?劫完財梗係劫色啦!我地決定輪你大米!第一個我上先!」

說話都未講完,條仆街就擒上張床,成個人壓落嚟。

另外兩條友就一人一邊捉住我雙手,㩒住我唔俾我郁。

條綠毛仔不停咁咀落嚟,佢啲口水臭崩崩,啲鬚仲要好拮。

我表情極度唔情願,真係咁大個仔我都未試過俾男人強吻。

「你咪撚搞我啦!我男人嚟架!」我忍唔住大嗌出聲。

「男人邊得你咁大對波!哈哈哈!」綠毛仔雙手撕爛我件衫,再扯甩我個bra。

我胸前一對白滑巨乳,毫無擋隔咁裸露於人前。

三個南亞仔用好猥瑣鹹濕嘅眼神,掃視我赤裸嘅身軀。

「你平時係咪玩開sm,搞到個身有幾撻瘌?」綠毛仔指住我身上某幾處疤痕。

我乜都唔理,只管破口大罵:「頂你個肺!快啲放我走呀!」

綠毛仔突然一掌摑落我塊面:「點呀?爽唔爽?夠唔夠sm?」

我塊面赤赤痛,耳仔嗡嗡聲。

綠毛仔淫笑一聲,哄埋嚟舔我對波。

佢一隻手揸住我一隻奶,個口就伸條脷出嚟,一左一右咁輪流舔。一時舔lin一時就舔對波周圍。

其餘嗰兩個南亞仔睇到慾火焚身,忍唔住要舔埋一份。

佢地分別捉住我隻手,舔我手背同吮我手指。

俾三條麻甩佬咁樣飛擒大咬,再咁落去我一定貞操不保。

為咗唔俾呢三條「啡腸」輪大米,我一定要諗辦法甩身。
過咗一陣,綠毛仔除埋我條褲,開始向我嘅敏感地帶進攻。

佢嘅手指隔住條底褲喺度摸,摸吓摸吓,相信好快下面碌嘢就會插埋入嚟。

我大腦急速運轉,究竟點樣做先可以全身而退?

同佢地硬碰硬就一定唔得,扮慘求情應該都無用。

不如話自己生愛滋?不過班友喪屍都唔驚,又點會怕愛滋?

我一路諗一路諗,眼見綠毛仔除緊自己條褲,露緊條啡色大肉腸出嚟,卒之呢個時候俾我諗到辦法!

我雙手抱住條友個頭,將佢塊面壓落嚟我心口,同時間扮出嬌嗲嘅語氣:「咦~你明知人地鍾意玩sm,做乜你淨識舔唔識咬!」

「咬?你想我咬你對波?」綠毛仔問。

「咦~梗係啦!」我挺胸將對波隊埋去,「嚟啦!咬落嚟啦!」

綠毛仔笑淫淫,雙手大大力捏實我兩隻奶,擘大個口用力啜我嘅乳頭。

「啊~~啊~~」我假裝呻吟,「係咁啦~你越粗魯我就越鍾意啊~啊~~~」

綠毛仔好興奮,繼續用力啜我對波。

我兩粒lin俾佢啜到硬曬,而我把口一路唔停咁嗌,希望令佢對我更粗魯一啲:「爽啊~~好爽啊~~~」

綠毛仔仲未肯咬落嚟,淨係用手搣我胸前嘅肉團。

搣落嚟嗰吓,我痛到真心大叫咗出聲。

「嘻嘻嘻!爽啊呢!」綠毛仔笑得好淫蕩,下面碌嘢就扯到恆曬。

「嚟啦!再粗暴啲啦!」我內心熱切等緊佢咬我。

結果三秒之後,條友啜啜吓粒lin,突然一嘢咬落嚟!

「啊!」雖然我粒lin好痛,但我心入面係yeah咗出嚟!

我懷住超級愉快嘅心情,打咗一吓冷震。

眼前一片天旋地轉,就係咁一路轉啊轉,轉到咗一陣,畫面開始定落嚟。

當睇到面前有一對白雪雪嘅巨乳,我就知道自己成功同綠毛仔交換咗身體。

我開心到忍唔住笑咗出聲,同一時間,綠毛仔驚見自己變咗女人,當堂碌大隻眼,並想開口大嗌。

我立即拎起放喺床頭嘅毛巾,一嘢塞住佢把口。

一嚟我唔想佢俾佢出聲,免得俾隔籬兩個南亞仔發現我地換咗身體。

二嚟係防止條友咬我,咁樣做佢就無機會交換返自己個身體。
頭先我俾人壓住,家陣我輪到壓返人。

「嗯!嗯嗯嗯!」眼前嘅綠毛仔好想講嘢,弊在個口俾毛巾塞住,就只能發出嗯嗯聲。

從佢嘅眼神睇得出,佢呢一刻心情必定係好疑惑同好憤怒。

我無視佢嘅眼神,耷低頭望吓條 jer。

碌嘢依家扯到恆,本來向前一拮就會屌入對方個窿。

但係我無咁做,原因係感覺好怪。

一個豐滿嘅女人身體,裡面卻裝住一個南亞裔麻甩佬嘅靈魂,呢種感覺好奇怪,唔知點形容。

即係我屌緊女人嘅同時又屌緊男人?

可能有啲人只在乎肉體,唔介意屌一個擁有男人靈魂嘅女人,但我就唔太接受到。

尤其我望住大波妹個樣,個腦只會忍唔住諗起綠毛仔個鹹濕樣。

結果諗諗吓,碌嘢就軟咗,我著返條褲,拉返好褲鏈。

隔籬兩個南亞仔問我停咗落嚟,我就話想俾佢地上先。

二人聽見我咁講,不但無起疑心,仲好猴擒咁除衫剝褲,急不及待想搞嘢。

上咗Irene身嘅綠毛仔搏命掙扎,但俾兩個人壓住,根本點掙扎都無用。

個頭生得好大嘅南亞仔分開「Irene」對腳,挺腰一插,成碌棍就進入咗對方嘅身體。

「嗯!!!」綠毛仔嘅眼神生無可戀。

唔知佢呢刻俾自己友屌係咩感覺?

「啪啪啪啪啪啪!」大頭仔屌得好出力,成張床猛咁搖。

等佢插到攰就輪到下一個,二人互相接力,對住大波妹瘋狂抽插。

趁佢地屌得咁投入,我就偷偷地擸走佢地放喺床尾嘅斧頭,然後靜靜雞咁開門逃走。

一打開門,見到走廊遠處有六隻喪屍。

佢地第一時間就發現咗我。

而我決定做返次「仆街仔」。

等到啲喪屍湧埋嚟,我就將美容鋪成道門打開,兼鑿爆個門鎖,引班喪屍入去,而自己拿拿臨調頭走。

綠毛仔嘅身體算大隻健碩,跑起上嚟速度好快。

眨吓眼,我就跑咗五十米,回頭一望,發現嗰幾隻喪屍並無追嚟,全都衝咗入去間美容鋪度。

之後我再跑遠多幾十米,居然就喺一個轉彎度遇返Irene同阿明。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞