召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
有啲似差婆既髮型
好似一野俾人打到瘀咗咁
同chrischris0729 有啲似
件衫好tricky
就咁一件過係平胸就學人着呢啲 有胸嘅就係暴露
入邊着件打底衫就會變咗抄jennie

應該點着先

學Minnie
微波呱 是但啦
屎盤已經上網search緊加咗入購物車
I don’t give a shit
I don’t give a shit
This is how I like it
So I don’t give a shit
Lm
細路哥扮大人咁
點解佢哋可以著得咁無美感
Minnie 好似杜汶澤戴咗假髮咁
Emi 做咩事?

百分百肯定Ty同南瓜分手完全係男方滿足唔到女方金錢/物質/生活需求,之前仲話儲老婆本,但一部電話都要廿四個月分期⋯Ty你分手正確,你哋係唔同世界既人

南瓜一向狗眼看人低
又勁物質,仲痴埋D物質朋友到
肯定成日勁多比較
地產仔點綁得實佢 預左分啦

好撚豬
加油努力夾呀老闆娘
明知自己行開弱智靚妹樣路線化呢隻眼妝做乜鳩
第一句串得好明顯
個原因都好明顯架啦
老實講都幾陰公 俾南瓜珍啲豬朋狗友笑咗兩年
用咗兩年先發現兩個係唔同世界嘅人
而加分手都要俾報紙佬寫到佢廢柴咁
搞到出個story都要自嘲自己窮L
笑死pkj最新朋友blue jade同minnie都唔算超有錢 jade好似連婚禮都冇搞
究竟憑咩睇唔起ty
南瓜珍都講過唔止一次 藍Jade 同 Brandy 私底下會笑Tyrese 講嘢有鄉音同品味似大叔
好似有條片Tyrese解釋過 佢由細到大接觸嘅人都係粗人多(估計因為屋企做園藝) 所以有影響
當初拍拖又唔見南瓜介意 仲搬去Tyrese娘家果頭住咗一排 後尾先成日係story公審人

雖然Tyrese都唔係咩好嘢 份人藍到爆 但南瓜開間鋪呃水魚錢就唔好扮上菜啦
真係搞唔掂佢做咩撞左邪咁
藍jade同咬老軟Brandy憑咩笑人哋品味似大叔
佢哋著到成身名牌都唔等於有品味同好睇喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞