召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
橫掂都係自己爆料扮獨家
南瓜珍你做咩唔吹大啲呀
略嫌你講得太謙呀
想知藍絲jade點笑法?
冇follow 開佢地
兩人後來回答結婚問題,Pumpkin Jenn就稱要等Tyrese儲老婆本,她更大爆:「佢真係而家戶口都冇咩錢,唔好講結婚。(做咩爆我啲秘密?)佢而家好手緊。」

佢真係好撚柒賤 自己搵到錢(仲要明明就係靠痴fans先開到Wult)就覺得好撚巴閉 踩低對方令自己感覺良好
以前同何澤堯一齊人地供書教學又送J12 Tiffany又唔見佢出嚟講自己靠男人
咪又係喺度抄
2千呎係豪宅
佢本身又唔係做開f&b 比四五十蚊食個菠蘿包味嘅曲奇 我不如自己去茶記叫個真嘅菠蘿包?
不過佢都唔係志在多人食架啦 靠條女幫手搞咁大壇嘢咪又係為咗刷靚CV話比人知自己同過Cookie Dpt合作 之後再R多啲job翻嚟
佢依家個氣質真係好cheap 成個老mk咁
成日同Fab6嗰班過氣kol喺度bff前bff後 但明眼人都睇得出班人唔係真friend 係為咗利益先走埋一齊
每次見到佢地啲廣告post都覺得好夾硬好老尷
以前同雪姨咁撚friend又賣晒化妝棉但人地一收皮佢就冇再搵人 嗰陣已經覺得佢個人好假同好功利
絲打心水清
佢間屋唔係租架咩?
租樓原來就代表有一間2000尺豪宅。。。
WULT既成立咪又係靠痴Tawnia呢個有錢女
應該改做連登獨家
租都計呀CLS
屌 無人想知你哋有幾friend啊
淨係想你返鄉下耕田 唔好獻世咋
wtf 仲細過我似我啊姨多d
唔好咁講呀
隔離有個護主post係咁話pkj好成功 應該一早就要飛ty
ty確確實實土生土長香港人竟然同崇洋偽abc一齊已經好震驚 仲去到求婚stage 兩個人根本大纜都扯唔埋
佢同Ruby仲係咪fd
記得以前佢同素人fd Ruby好fd
又幫佢拍片又盛
反左面啦
其實靚咩
邊個po
話時話Tawnia係咪都分咗手
狗妹返嚟都冇搵啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞