召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
有啲似白雪公主入面個巫婆
係介紹隔離酒店條片仲特登強調間房有張枱係俾小巴西做嘢用
見佢執行李喺度數要帶咩文件
之前講定居韓國又係佢搵資料
準備一大堆野
已經唔講liz 搵錢多好多
重點係喺生活大事上乜都要靠自己
其實都幾大壓力幾辛苦
「今次多一個人,就一定要大啲架啦」
佢開口埋口都係講呢句
不過唔係話幫佢,每個人洗錢方法都唔同,只可以話真係有好多妹豬同廣告商送錢比佢哋洗,養住兩個巴西巨嬰
仲咩租車兼要時租停車場 到底係賺幾多先可以咁洗法
基本生活上既溝通 交接都係要靠Liz
上次骨折入院 如果無狗妹做翻譯
真係唔知佢點同啲醫生溝通
小巴西連普通自理能力都無
乜都唔識唔理唔知咁繼續係韓國生活
成條寄生蟲咁
唔知佢個女會唔會變咗港孩
同埋覺得佢咁樣拍片有啲click bait 以佢咁嘅要求 去邊到都要6位數架啦 其他有錢啲嘅youtuber都唔會咁
咁巴西佬都要打機嘅
聽下音樂搵下靈感 遲啲得閑到發毛可以作bgm
再睇下好唔好彩賣唔賣到錢
一個人撐起成頭家
狗妹可以準備做到80歲
佢一停手 全家停口
靠小巴士矇豬奶水都無得飲
嘩 之前見佢話同男朋友有隻對戒
唔會癲到做人第三者都仲夠膽帶對戒咁陽呀嘛
佢張張相都谷到行
絲打知啲野間Crabtastic FB啲負評多到之前有人話過芊芊條仔係上水批發佬老細(已執笠),柒到用自己FB ac喺大閘蟹關注組度做打手然後yanyan細佬又咁啱係賣大閘蟹,仲有喺Fb 出post請送貨司機(tst分店同crabtastic match)兩姊妹間Serenity又係咁,crabtastic又係咁 雖然係幫細佬宣傳但又係扮哂冇利益輸送真係好pk避開viewers問Serenity係咪幾姊妹開,介紹product自己唔啱用就話二家姐啱用大家姐啱拍片真係好有說服力呀
有得入廠就冇得次次啲片都講「作為老母親 真係好耐冇得去做醫美 要自己係屋企保養」
繼續吹水唔抹咀啦佢

一齊去買H
佢個SA之前offer個鮮紅色swift皮啲B25俾佢
下次又拎啲倉底貨俾佢喇
個SA真心多謝呢條水魚
有好多夫婦都可能係大數目由男方俾(例如租屋/供樓 等等),小數目就女方俾(可能出街食餐飯呀買日常用品)
但好明顯以上所有嘢都係狗妹自己出,而巴西巨嬰只需要付出佢嘅精子

仲要印象中佢有條片講過巴西巨嬰係韓國係唔可以返工咁得閒都唔湊女,佢有咩做其實
正想問y2k喺邊
真係前世唔修結完婚好似多撚咗個仔咁 未生已經做埋佢老母個份
人唔笑狗都吠,佢所謂既工作就係所謂既音樂夢
唔係話咩笑人追夢 懶同追夢好明顯係兩回事
追夢嘅人會俾人付出多200倍嘅努力
絕對唔係好似巴西佬咁
其實小巴西有冇收入
木魚係咪想做下個被追擊對象
仲同雪瑤間shop賣同款衫
其實可唔可以用違反商品說明條例告佢地
屌你老母
抵撚死啦 黑警家屬係韓國過得咁爽
大壓力? 辛苦? 個垃圾老公自己揀
真係唔會同情元朗總督察嘅親狗妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞