召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
藍Jade開live,牙珍都係到
現哂真身魚尾紋重到,仲成日話自己個brand好用
藍Jade係咁讚pkj係好好嘅女仔刷到上天花板聽到都打冷震,完全令佢自我澎脹,係咁好一早有人埋單啦仲要係咁話牙珍deserves better喎,好心自我檢討下啦港女格到
日日著到登台咁出街 返屋企對住個一房三百呎 仲要係租

着2個bra?
珍珍啱先自己講脾氣好大會對最親嘅人發最大嘅脾氣,即刻成個臭閪港女image出咗嚟,諗到ty應該成日忍佢臭脾氣忍咗好耐
基本啦 入面再加個厚墊nubra
唔係點推到條線上頸
雞蔓鄰居?
藍jade假到
討厭pkj還討厭pkj
大家都係女仔唔好埋單呢個字 其他絲打結婚都係被埋單嗎?
根本係到育成佢,等佢儲夠自信做柒嘢,同其他人背後笑鳩,十足十Beverly hills班虛偽八婆
對於公屋妹黎講 住有露台又有靚大堂既私樓
當然要打卡幾廿萬次啦
唔係個個女仔結婚都係
但pkj一定係人地中學未畢業就碼實騎師
學馬連相關資源 讀學店 分手之前仲要供養埋佢生活開支
係真埋單
佢痴埋babygirl去人family trip添啦
叫搵水魚
咪搵水魚埋單
水魚還水魚 埋單還埋單
但埋得單都一定係水魚架喇
差唔多每張相都係谷對奶出黎,真正有波嘅人唔會咁刻意,佢繼續po就睇到佢有幾勉強

佢呢啲技倆呃下啲毒撚青頭仔算啦

佢條仔見到佢冇谷奶嗰下應該o撚晒嘴

條八婆古惑到,冇谷奶就縮到勁細
佢ex私底下都會笑佢
起碼谷大咗兩個cup
影到無線一係縮到咁細
一係扮用sticker遮住
戥佢條仔見到frd尷尬
個frd心諗
ig張相著呢件衫好深㗎 點解真人會咁
唔係針對女性
都唔認為女人到某一個年紀一定要結婚
但pkj 佢成個feel就係想搵有錢佬埋單
扮上流 打工仔個啲唔啱佢㗎啦
其實真係自己有錢啲女先唔會介意另一半搵唔搵到錢
慌死佢自己賺埋啲陰質錢又唔肯拎出嚟搞婚禮 但係自己又唔甘心細搞 又迫條仔要依樣果樣 同啲離地撚比較咩
我反而覺得佢同Ty一齊嗰陣個人貼地咗好多
依家個人又慢慢開始變返鬼妹仔咁
之前佢有條vlog有講過話開咗WULT之後
好似同Tawnia無咁fd
都好正常嘅
一齊做生意點都會有啲磨擦
如果日見夜見都唔會特別想影相拍片嗰啲啦
肥肥人IG 綠色泳衣勁正
睇落有g cup
點解唔買啱size
邊個?
你哋話比人包果個
Fatfatpeople
睇落有G cup
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞