召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike

木魚抄serco抄到連啲衰嘢都學埋
瑕疵品都貴過人
uniqo正價牛仔褲包改褲長
包換貨 有得試 先299
U記特價先百零蚊條褲
有鉛子筆跡$39都要諗下啦
仲要$139
幫襯佢嘅水魚都係關懷弱智人士
好弱智 好似寫咗有1.5 cm原子筆跡就可以明賣139 當人傻仔
弱智養住弱智
好明顯fs PR唔想同佢扯上任何關係
正常KOL去張birthday card
一定會寫佢英文名spoon
再加多幾句虛偽說話「多謝你選擇fs慶祝生日」之類
但屎盆張生日卡 抬頭係叫佢miss chan
加個最普通嘅template
木魚最賤係自己靠serco出名 有名氣之後反咬serco自立門戶抄埋前老細style
估唔到佢撈咁多範反而可以徹底收皮,但南瓜屎盤永遠都收唔到
佢上次買Zara化妝品拍完條reel今日就有pr再送多啲化妝品比佢
整蛋糕俾佢嗰啲甜品師傅都好撚無辜
連狗也不屌咁當影相道具
佢抄佢前老細
自己岀左名就另起爐灶
知名度唔一樣,之前佢個條Chanel文具套裝爆到街客(唔睇Beauty /KOL類)都識左佢
一出事迴響大好多,反應自然大
joah 學廣東話勁快 好勁
佢個樣好恐怖唔係自己影/就角度就現曬形
去到邊都要帶住巴西巨嬰 唔得閒睇住個女
睇佢啲片 無論食野定買野每次都係由佢比錢
佢老公就會on99咁等佢拎銀包出黎
真係巴西巨嬰 完全零作用
佢老公個作用就係 令佢啲片個title可以加「巴西老公」「巴西混血兒」
係咪日日湊住個廢柴老公同個女冇時間入廠維修
使鬼湊女,返香港都帶埋個工人返黎幫手湊
覺得佢真係誇張咗
之前拍片話番一次香港要6位數 好離地 佢搭business class 隔離3日都要搵間有廳有房嘅酒店 成萬蚊一晚 又要service apartment 但原來連工人都帶埋黎香港 洗唔洗阿

又話好彩搭business class 如果搭經濟艙就會影響更多人 有冇諗過其他人比多啲錢搭business 就係想舒服啲 安靜啲
長期講佢老公一定有人反駁話
而家呢個年代可以點點點
唔一定要男主外
又話咩啲片影唔晒佢24小時生活

小巴西食軟飯係好明顯嘅事實
佢個人咁懶散 邊會返到工
佢老婆安排啲無乜技巧性嘅工作俾佢
咁多年嚟都係附助狗妹
以前最多咪幫間shop pack下貨
而家全職陪個女玩 連pack貨都唔洗
有家務 有衫洗 狗妹就唔好剪片住 做埋先剪
係喎 差啲唔記得咗狗妹屋企有個全職廢人
仲請多個工人 真係助長緊巴西佬做廢人
而家淨係陪個女玩幾個鐘就得 退休生活已經開始
生活仲悠閑過狗妹老豆
狗妹係咪幫佢剪埋片 定佢地冇請人剪片
喱種「報應」會唔會好仲好過家道人亡個種真係成世孭住幾個大負擔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞