召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
pk jen 識咩闊太?
唔好同我講係jade 同個肥婆
個樣巫婆
俾佢玩玩吓玩到可以賣仲開埋舖
著到咁去chanel event!
完全唔match個牌子
應該係話痴到啲可以遊手好閒日日有錢去玩/小星二世/小富二代etc
唔係ty 個款要”儲錢”結婚
大家追求嚮往嘅嘢唔一樣 結咗都係會離婚
早知早著
啊Jenn點甘心咁平凡踏實嘅人生
佢要行閑high tea 追求老jade嘅生活模式
邊到
正常識諗都會同PKJ分手 男人最緊要係自尊心
有邊個會接受到自己另一半公開話自己搵唔到錢
同埋佢都算係咁 腳踏實地冇再發明星夢 靠自己努力搵錢
仲要俾自己條女嫌棄 TY好彩都臨崖勒馬 冇同佢結到婚 無謂之後結咗又離 仲未計要嘥一大嚿錢搞婚禮 條女又多多要求 一定樣樣嘢要最貴
有無source睇下
Pkj一開頭以為過氣明星加屋企生意有返少少家底
又可以見下報 識其他小明星
點知拍耐左先知冇想像中有錢
佢自己做begger易搵錢
港女+materialistic 分都係只係時間問題
不過一句講到尾 Ty都只係拌腳石
留明睇佢搵冇腦富二代接手 好彩的話
借問聲呢度咩台
初黎報到
佢個樣想點成個👽咁
前組合天堂鳥成員Tyrese兩年前向網紅Jenn成功求婚,消息指兩人未婚已分,於兩個月前低調分手。以往兩人經常在社交網高調認愛,但最近已再沒有兩人同框照,更發現雙方已取消「follow」對方。Tyrese今年7月生日,Jenn也沒有為他慶祝。早前他為自家的園藝擺市集,女方再沒有現身幫手,有指分手一事令Tyrese好心傷。對於情變,他回覆默認分手:「我無事啊,依家嘅我好感恩擁有嘅一切。多謝關心,其他嘅嘢我唔回應了,現在只係專注做好自己同埋事業,麻煩哂,謝謝!」

原文網址:天堂鳥成員Tyrese默認同網紅Jenn分手:多謝關心 | on.cc東網 | 繽FUN星網 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20220929/mobile/bkn-20220929220123408-0929_00862_001.html
南瓜好明顯勁想快啲結婚
但又要等唔知幾耐,你睇佢一早買哂結婚野都知
個男既儲錢又唔知儲幾耐
南瓜洗費又大

分手💔相信同錢途有關
肯定pkj咩都要最好又想大搞
全部用名牌男方先要儲咁耐錢又大壓力
冇錯!佢又講過自己對婚禮好有幻想
個人又唔中意低調
可能Ty都忍受左好耐
本身就係兩個世界既人啦
實際唔記得講咩
但大概意思係 咁樣
一開頭都唔反感 跟住好似愈黎愈貴同d態度好串就
收皮啦東方 獨家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞