召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
佢好似飲醉咗,其實好心唔好係小朋友面前飲醉
講真 佢唔係見人有錢邊會同佢fd
咁mini呢?
same
見南瓜同ty都未del曬有對方嘅post,其實會唔會係純粹鬧大交
Ty del得好乾淨啦喎
藍jade 條八婆專post 其他人d 真身
不過佢本人p 完都係似四十幾師奶 可能唔抵得
現居Sham Shui Po喎佢做乜鳩
之前佢有講過babyhirlo本身係佢fangirl,傾過計覺得大家“好夾”所以就一齊玩
唔係喎,佢d reels都未del,同埋有d post碌後幾張都仲有南瓜
Post碌後幾張嗰啲好難為咗封面張相而del掛
ty同傳媒已經承認咗 兩個又搬埋屋
今日pkj喺直播都話拍咗條有關感情嘅YouTube片就快upload
都好難只係普通嘈大交

之前見佢ig story po 呢張相 以為佢又有新男朋友添
好老尷
係珍珍歐洲 babygirl見到佢搵佢影相話鍾意睇佢
傾兩句就一齊之後旅程
荒唔係見人family trip去歐洲 傾兩句知人有錢咩
睇返果時啲相就明 係feel到如果佢唔係有錢 珍珍一定唔會同佢‘‘friend ’’
Minnie好似美國啲80年代大隻飛仔
見到南瓜珍呢啲動作
就諗起佢去人哋婚禮喺個台上跳哂老舞勁作狀
我搵唔返個gif圖
佢老豆好似係菲律賓人
佢有個妹 都係菲律賓妹樣 好樣衰
其實佢之前都係住大埔村屋 唔明佢點樣高貴
印尼abc
所以人哋focus係印尼姐姐口音
貪人明星仔 會上下新聞咁囉
點知過一排後知後覺 原來發現一直係奀星養唔到自己
又送唔到Chanel Hermes
冇記錯Tawnia大學嗰陣做Benefit intern
阿珍出席Benefit event Tawnia搵佢影相 跟住就做咗friend
痴人歐洲family trip已經係之後嘅事
佢呢種人真係影衰晒香港女人
不學無術日日淨係諗住點媾有錢仔
好心露lin姣仔單野咁撚柒又搵到條水魚埋單就收手低調做吓有錢闊太咪算
自己又唔甘心想出名做kol 但唔諗吓自己樣衰著衫冇taste唔識化妝 臭格到身邊一個朋友都冇
依家仲要用埋啲支那app介紹香港啲地方
賣港賊因住種落嚟嘅孽報返晒落個細路度
好奇 藍j 同mini有冇beef
其實波到底有咩好睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞