召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
南瓜 你都係公屋妹炸扮咩上菜
雖然咩人識咩人 但都鄧ty 開心 依d臭西注定出去俾人中出都唔要
從來唔覺得女仔剪短頭髮有問題
但係硬係覺得佢咁做係同佢信嗰啲邪教有關
純審美角度睇 好醜
佢臉型本身長 剪短會突顯得更長
不過講真話又會比佢diss
200%肯定大家笑blue jade個樣老同個妝似唱大戲 brandy”自創”品牌抄champion logo同終極軟飯王 多過大家笑ty有鄉音似阿叔

明明藍絲brandy jade兩公婆仲柒
咩叫diss
balu從來都唔係靚女 佢活係自己世界開心就好 一早unsub左

其實呢件jacquemus cardigan 已經係上兩季興嘅款
信左咩教?
點反無睇開
More
係囉佢搞咩
初頭覺得佢講吸引力法則嗰排個vibe都幾好
依家感覺好似唔同咗 但又講唔出係咩事
似nono多啲
Ty 雖然藍絲幫唔落
但講樣都好過blue jade 軟飯老公
又一手一腳打理生意
Pkj 自己深水埗出身 阿媽啲鄉音仲咁重就唔好扮上流啦
靠男人去外國讀過幾年書就真係以為自己係abc
專登去咗ig睇 佢個口係做乜撚野
個波咁似畫上去😂
做乜整到自己成個河童咁
笑死pkj最新朋友blue jade同minnie都唔算超有錢 jade好似連婚禮都冇搞
究竟憑咩睇唔起ty
Ty 雖然藍絲幫唔落
但講樣都好過blue jade 軟飯老公
又一手一腳打理生意
Pkj 自己深水埗出身 阿媽啲鄉音仲咁重就唔好扮上流啦
靠男人去外國讀過幾年幾個月書就真係以為自己係abc
佢家姐好似冇變得咁多
e句都串到出哂面南瓜珍拜金拜到對方都頂唔順,睇怕之後都會搵件有錢柒頭埋單
係咪想笑死我
笑死呢2句係咪回應緊

藍jade真係好賤
明明Minnie ig 啲相好努力咁靠角度同p圖細幾個碼
藍jade story就影到佢又大隻又禿頭
真心friend咩
邊有幾年
佢讀深水埗scad 去左美國exchange 1個定唔知2個sem咋嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞