召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
Scad個學位成120萬
收皮啦
錯po
有無人覺得pkj同ty都po多左story
係咪各自話比對方知過得好好
以前做過宜家唔做
想睇下外國會唔會買到
唔係非用不可,外國有先會買
佢成個brand都係抄外國點會搵唔到
買下袋買下飾物都正常
次次都入房買埋衫就有啲誇張
佢係我見過最嘔心嘅kol之一
睇佢咁多相post都知佢打卡打上腦
周不時教人韓國最流利嘅post
過唔知幾多like分享執相心得
有緣俾佢like佢
日日諗點樣乞like頂佢唔順
unfollowed
條肥閪好撚肥d片又閪口閪面咁
搞埋呢啲係人都上得 連書都冇讀嘅老泥臭雞
係 所以佢嗰陣唔靠佢個騎師ex唔得
仲好意思扮abc
係咁講嘅話佢中學已經同緊騎士一齊先交到year1學費
其實好似pkj呢種level既youtuber閒閒地一個ig廣告post收到6位數字,story都5位。所以百幾萬對佢地黎講係真係好少數目黎 只係babygirlo本身係真係有家底
即係請個阿四
Btw佢有乜咁忙要請助理 又唔係紅
點解佢箍完個嘴都係合唔埋
睇上面張相我以為佢仲箍緊
之前仲拍片介紹佢個牙醫同分享佢箍牙
即係話比大家聽 佢個牙醫有幾伏
呢個之前有fol過
望落真係冇學識冇內涵嘅過期mk妹
同埋好似有啲濫同想溝有錢仔
中學未畢業已經碼實騎師啦
分左手都幫佢比埋d學費架
佢有錢都冇人脈啦
同埋自己搞由生產包裝銷售 一黎要好多錢 二黎又要好上心好搏
佢想日日買袋去旅行邊會
wult係babygirl屋企生意分支黎架
所以先話佢痴人痴到有盆生意 可能想痴去藍jade睇下人地會唔會同佢夾
咁我又覺得未必完全無人脈,做左呢行咁多年唔多唔少都識d人。dingding同yaki都有版你睇,唔洗痴個「有錢人」 都自己開到幾間鋪狗自己做埋宣傳。但你話pkj 唔靠babygirlo做唔做到呢個規模就真係唔知,但都一定唔會差得去邊 呢個世界太多盲粉水魚,是但一個有少少名氣既youtuber開間鋪都係穩賺
咁我又覺得未必完全無人脈,做左呢行咁多年唔多唔少都識d人。dingding同yaki都有版你睇,唔洗痴個「有錢人」 都自己開到幾間鋪自己做埋宣傳。但你話pkj 唔靠babygirlo做唔做到呢個規模就真係唔知,但都一定唔會差得去邊 呢個世界太多盲粉水魚,是但一個有少少名氣既youtuber開間鋪都係穩賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞