召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
嘩個樣都好成熟
屌你老母咁細碌就咪出嚟獻世啦
呢到無人欣賞你啊 躝開啦
正一on9仔
想含? 死gay佬 酸撚到
https://www.instagram.com/ckk.isbored/?hl=zh-hk
屌你老母 邊位痴線西, 呢條囡以痴線出名
長期放條paymelink係到 狙擊未
下 即係spoon係同緊呢個tb拍拖?lol?
Sor.. 見佢近排story幾黑人憎先po上黎 平時冇好留意佢
正常都唔會同佢friend到落去啦下話
屎盆淨係識利用身邊啲人當人係工具
Ruby之前成個阿四咁成日要同佢周圍去幫佢影相
係呀 應該都一齊咗有半年左右
其實本身生日影相留回憶正常
不過得佢一個人自high
得佢一個人回應所謂主題,買野,攪大龍鳳⋯冇朋友同佢一齊貼題慶生
其他人好似helper咁旁邊幫佢拍野,其實佢唔會尷尬咩?
個感覺就好似得一個人勁興奮咁樣睇演唱會,其他側邊嘅人全部坐定定冇反應⋯

其實發現左好耐
屎盆既社交媒體朋友全部期間限定
笑死
其實kol仲算唔算係佢工作
佢已經係半收皮狀態冇乜大brand再敢搵佢出event送pr gift
老實講佢喺屋企自己拍條生日片可能仲冇咁嬲打
依家係人都睇得出佢冇晒朋友淨係得翻呢三四個「朋友」
人地咁比面同佢慶祝生日佢仲好意思當人係工具要人幫佢拍片做佈景板
應該唔會有𡃁妹羨慕佢或者想學佢 佢哋自己生日party仲多真心朋友過佢
就算拋開政治唔講,今年大陸有成400幾萬人考master,佢地睇學歷睇得仲重過香港。佢係可以用平好多嘅價錢住到比香港好好多嘅地方,但如果佢唔係做愛國YouTuber,好似佢咁嘅蠢閪撚賺到錢咩
佢想話俾人知有好多人支持佢 佢嚟緊開whatsapp gp實名制
我以為係fs搵佢合作架添
我都覺,佢介話
藍色個蛋糕掂都冇掂過
我都覺,佢仲話似另一個韓國演員,但明明同哈哈一樣樣
證明佢真係成功左
咩都靠痴靠tag搏人以為佢地有關係/人地主動搵佢
製造一個自己仲有人氣有人搵既假象
前年同佢去Murray個期間限定bae zllleung已成condom
忙住食飯
我諗起Chin Chin兩姊妹同個朋友在巴黎瘋狂影相化妝擺story, 雖然誇張但真係比錢搵攝影師,三個人一齊開開心心影相

對比下,屎盆一個人自high,勁柒
勁想inbox佢話佢浪費食物但廢是比佢block 9 左攪到冇花生食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞