召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
狗妹而家基本上95% 嘅片入面都有廣告,
呢頭讚完呢支護膚品好用,嗰頭讚另一個品牌好用,說服力零,每次一到廣告嗰part 我都飛。
同埋我覺得佢有啲特登透露自己好有錢(坐商務,萬蚊酒店等等),但同時又講到自己好慳呀好節儉呀bla bla bla 。
同埋佢講搭飛機嘅片,見到佢下巴有粒野,係咪佢整容後遺症開始出嚟
仲睇佢啲片
我仲以為得港豬中意睇

死狗妹就好 香港人好善忘
已經唔會記得佢阿哥係元朗總督察
721 當日特登拉狗屋閘

怪唔之得出片都上熱門啦
其實U記都有賣瑕疵品
但人地本身2xx既野 穿咗個窿(冇1.5cm)先賣59定39
穿咗個細窿我仲可以返去自己補返 你咁樣原子筆根本洗唔到 啲料又cheap 邊個傻鳩買真係抵佢死
真 件衫又唔係好睇 仲要個原子筆即係膊頭咁明顯
免費送都未必着出街啦 當睡衣都嫌個料唔舒服
屌 上面條撚樣露乜撚野械 已block user 阻撚住我追post
係啊 正常啲舖頭見有瑕疵品都會大減價搏人買嫁啦
咁撚柒貴賣瑕疵品 真係呃妹豬
尾二張相整親條頸?
去Zara ig !!
其實有時兩公婆女方負責管錢 比錢都冇所謂
但個巨嬰真係冇撚用 照顧屋企都做唔到執嘢又係老婆做
出去咩都要老婆翻譯 唔係逼你一定要出去返工養家 但連屋企小事都做唔到 真係廢撚到
佢娶到狗妹真係執到
以佢咁樣嘅能力條件 有機會揸靚車唔使做有人養
踢波
少din
印象中得2xxk sub
而家已經410k

究竟佢咁重事業心點忍到個老公咁
唔做事都算 連返香港嗰啲瑣碎事都要佢做
接一單job都幾十萬
返香港自己揀要住萬幾蚊晚又要講貴
Liz 真係極離地
香港都要帶埋工人幫手湊女 (巴西佬都冇野做架啦
仲要喺香港租車 又話個停車場唔可以日泊要段鐘計
其實有BB call Uber 去邊都好快啦 明白做人媽咪咩都好緊張想比最好嘅BB 但係覺得佢啲要求真係好離地只係藉口 你賺到妹豬錢有錢比得起咪算囉 但又要下下提住自己好慳家好撚假
可能佢就係鍾意咩都要攪上身做果種
同埋覺得咁先係老婆既角色
但巴西佬去咁耐韓國都可以唔識韓文真係好痴仲要完全無打算學下咁
最慘係呀巨嬰連睇住個女嘅能力都冇 搞到個女仆崩鼻真係狗女報應丫湊住個巨嬰包食包住幫佢搞埋盤生意
本身已經識少少 有條片講過佢留過喺廣州一排
公道d講,Liz算係香港YouTuber入面紅咗都繼續出片,又唔拜金,算順眼過個堆垃圾
順眼?
五個字 黑驚死全家
沒有更多
有幾癲
上面幾版回覆都證明咗仲有好多人睇佢啦
睇佢啲片但淨係飛廣告
巴西佬做唔做得嘢又知
屋企個工人喺咩國籍都知
一早話咗佢只會越賺越多
好平
行多兩步一定帶月租 但重點係 大把妹豬比錢佢洗
同埋youtube條條片都帶護膚品廣告
香港有你呢啲觀眾 唔怪得2019 會搞成咁
佢賣衫度又請咗幾個人

有幾多人睇佢片不特止
仲買佢啲衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞