召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
唔夠張欣欣個Alex煩同中二啦病啦
唱K都唔得
其實南瓜珍都幾撚on 9
都成 30 歲人,咁都睇唔清楚ty係冇錢唔係洋腸

大家都曬大家時間 打和啦
我又覺得佢當初一齊,係因為覺得ty 滿足到佢某d 虛榮心or something else
佢先會一齊
冇著數 佢唔會埋身
做乜撚嘢要講英文 個wow作狀到
係咪見好姊妹藍瓜珍拍英文reels又學人
定知自己喺香港個朵臭晒想打入外國市場
仲要特登tag埋zara唔知醜
https://www.instagram.com/reel/CjNoTnjJKbs/
如果係咁嘅話拍拖一年內咩都睇清曬
珍珍仲要拍咗咁多條關於結婚嘅片又買好婚紗結婚着嘅鞋 佢真係好恨嫁 究竟條導火線係咩
佢地啱啱一齊嗰陣Wult都未上神枱 佢諗住Ty屋企有少少錢又有啲明星仔人脈掛
依家Wult賺咁多 身邊班新bff個個都好食懶做又有米 自己一年買得起成四五個Hermes 咪嫌棄條仔冇錢又老土囉
佢啲英文真係好難聽
點解要chok啲奇怪accent出嚟
其實英文唔係佢母語
而佢又喺香港土生土長
講英文有香港口音真係咁失禮佢咩
佢話自己喺香港成日要講三四種語言所以成日會打kick丫嘛
依家又同個讀ischool大嘅tb一齊 咪當咗自己都係半個abc囉
佢之前喺High Society Skin Clinic紋唇
但甩色甩到得翻個邊好柒好倒米

想點啊佢
好中二
佢地拍左幾耐拖?
真心似怨婦
果然藍屍都係kam kam地
佢之前咪一次過買咗幾個假袋再堆埋一齊影相
勁重「微信號買假包包」嘅feel
佢d story kam 得黎 又毒毒地
似活係自己世界
冇話唔好既
但同南瓜個班顛既比較 真係似兩個世界既人
我想問下你地覺唔覺南瓜同tawnia少左互動?定係群得藍jade佢地太多
Tree 都要曬先更加for real ho 7
其實覺得呢啲㗎頸鏈真係好似狗鏈
係咪驚唔記得自己叫咩名
Pk珍都有條
利用完咪當condom囉
互利互惠 tawnia又需要佢kol嘅名氣
佢又貪人屋企有錢
其實預見到之後佢地可能反面 然後就摺柒左個brand去
因為已經合作緊做生意已經唔洗討好佢碼實佢
合作wult之後 開始痴d星二代啦
宜家痴班狗友 博再搞唔同生意
始終佢無人地做生意上嘅人脈
張欣欣好似搬左屋?歐式風格間屋入面有電梯嘅

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞