召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
張相
大大隻喺pkj個頭隔離
ty都係傻仔 未拍拖前都應該知pk係好大洗
唔好以為結婚生仔可以改變一個人 性格係改不了
我無深究呀 我仲有留意果陣仲係韓國衫
factcheck唔到
唔記得連登邊個po話佢溝貨賣 好多都係假日韓貨 但賣四百幾五百up

佢朋友一定唔多啦咁鐘意抄人style
我係佢朋友都驚咗佢
又話自己內向 摺
點解今次唔打英文嘅
因為呢啲無得左抄右抄
好國際化嘅屎盤要扮返local打中文
當佢妹仔玩下咋嘛
成日都笑鳩南瓜 係得南瓜成日諗住痴住有錢人上位搞生意
但佢成日都講自己搵錢搵多ty好多
同埋pkj d所謂朋友笑鳩ty
成日都有意係意踩ty啦
佢搵錢搵到自己洗得大有咩所謂
但就唔好嫌人搵得少啦
佢做beggar 痴人生意先搵到錢
個個可以好似佢咁搵easy money咩
你想要夢幻婚禮你咪比多d囉
根本佢都係想好似以前咁同騎師‘‘拍拖’’
不過轉咗目標係有錢仔
最尾張相個頭P上去咁

搵到佢哋想當年拍拖嘅新聞 真係天大嘅笑話 想知Ty 係咪發現中咗伏俾pkj 呃撚咗「純天然」喎 咪玩啦
用內向同摺擋晒自己冇朋友既事實
其實一早臭朵冇人氣 冇人敢痴埋去
連期間限定好友都唔多個
所以佢家陣有咁多搞作真係好神奇
佢依家啲所謂搞作咪又係靠痴
唔係佢條女佢鬼會有得做啲f&b project咩
仲有佢日日都sell High Society啲facial同丸都係因為佢痴埋咗個老闆Rebecca度
自己犯眾憎到冇朋友都可以比佢吹到性格好摺 屎盆真係全香港最厚面皮同唔知醜嘅kol
又一個期間限定bestie

千萬富婆失覺哂
個標題南瓜珍自己落㗎?今晚早啲訓啦佢…千萬富婆
補番條link先

https://www.orientalsunday.hk/%e6%9c%80%e6%96%b0%e5%a8%9b%e8%81%9e/%e5%a4%a9%e5%a0%82%e9%b3%a5-tyrese-%e8%bb%9f%e9%a3%af-pumpkin-jenn-%e5%88%86%e6%89%8b-plt8-553120/7/

成篇文都係吹奏南瓜珍 係咪自己比錢人地寫

Pumpkin Jenn是出名搵錢的網紅,月入6位數更有一間2千呎豪宅。她更曾經與閨密Tawnia一同投資過百萬成立自家護膚品牌「WOKE UP LIKE THIS」。
笑死千萬富婆點解仲要租樓住,個標題想點啊好尷尬
佢玩水晶玩到條條都大大粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞