召喚痴線西 (198)

1001 回覆
35 Like 9 Dislike
Liz 帶埋個工人返香港
一個係佢個有米女友
一個係梁君堯個侄仔
一個係個gay嘅男閨蜜
一個係STFU個partner
幾個所謂嘅朋友去到都係幫佢拍片 完全唔覺得佢有放過啲朋友在眼內
主題係y2k公主但得佢一條友著到成隻雀咁 另外啲人全部都係著普通casual衫 成個佈景版咁 (冇記錯Tina Wang上年個生日party主題都係y2k 但成班朋友都有一齊玩一齊打扮)
佢仲好意思喺頭幾個story話自己消失咗幾日因為要”live in the moment” 真係好想知佢有邊一刻係有活在當下過
我淨係睇到佢點樣利用身邊啲人當人係工具去完成自己目的 自私到嘔
其實真係一啲都唔難理解點解佢會一個朋友都冇
如果我去一個朋友嘅生日party佢全程咁樣要人影住佢發姣扭嚟扭去 我實會嬲到仆街 一啲尊重都冇
覺得佢真係好撚可悲 冇朋友又過晒氣臭晒朵但死都唔願意接受現實
佢講得係airdrop咁應該係條女啲人脈
留意到佢第二朝食早餐嗰陣仲有至少兩個蛋糕放咗喺檯面 成晚冇擺過喺雪櫃 你覺得佢仲會食翻?
佢係咪顎骨出事呀 點解會整兩次都咁醜
好記得佢早幾日post咗個story話自己去High Society Skin Clinic做完機之後塊面左右對稱翻
但呢度睇明明仲係有明顯大細面
咁樣倒人米都有
之前唔係話求咗婚?
浪費到呢
連佢啲「朋友」都串佢煩去staycation全程都喺度拍緊嘢
好尷
佢成個”party”都好cringe
講起npy, 覺唔覺佢對波大左
鏡入面個倒影
唔好話呀
之前Angelamiuz仲專登unboxing 佢係玩具反斗城買咗盒紮辮既玩具
仲拍咗條極度無謂既reels
頂呀幾歲呀
仲要睇住佢用8歲+既玩具去睇佢點紮辮仔
其中有個story 話有條嚟count down 嘅裙
第一吓聽咗係calm down 嘅裙,心諗做咩要calm down
佢以為同人同年就無問題
大佬 開個前鏡頭睇下自己個樣先啦
人哋係韓韶希呀

佢邊位呀
佢話呀中年醫生對佢一見鍾情
一齊左好耐啦 成日去staycation 㗎
之前係老蘭啲club出面見到佢企門口負責幫人登記應該都叫有番下工既
好撚想狙擊佢

屌佢老味佢可唔可以快啲收皮

唔想見到佢每日喺度影響市容
完全當啲「朋友」係佈景板 幫佢喺隔離拎住啲汽球影相 但最緊要唔好出到鏡 做佢朋友十足十迪士尼拎汽球嘅員工
起碼迪士尼拎氣球啲員工係有錢收 做屎盆啲朋友真係慘過食屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞