關於冬天日本租車問題

1001 回覆
4 Like 54 Dislike
佢官網都係差唔多咁嘅樣

因為我想booking嘅日子without左3個月
到時夠期我都諗住係官網個邊book返
我之前都有睇hk 果個網,有啲還車地點去番官網無左
例如香港果度search 新宿有新宿南口還車點,但官網無。。
小柏海:會枯葉跣胎
疫情前租過幾次 都係用呢個網租
正常開心使用
佢呢個代理個價錢會平d
租車費已經包埋免責保險個價
會平過 用官網台灣版果個價錢
黎緊下次都會用呢個網租
Btw我係用台灣代理果個網
http://toyotarent.tw/main/main.html
唔會冇哂啲車?
多謝師兄建議
我都plan會經奧飛蟬個邊 師兄雪軚加4驅都炒 睇黎落雪環境唔太樂觀
11月中福島山區落雪未,去會津若津同福島諗租車,但落雪一定唔揸
Toyota 金卡有8折
我諗住拆自己車cam 拎過去裝上架車,影低自己係日本揸車
想知通常係即刻換軚 定換第架車比你
我今日搵左成日, 佢tw同hk其實好似都係由一個叫Jtravel組織去經營, 代理左toyota rent a car係香港同台灣代book車, btw 聽到你話用過都安心好多, 因為佢有booking confirmation比我, 而且我都仲有時間考慮
一定要禁哂所有coupon,住宿同車都有減
樂天係最平
比你地揀會係同一地方租還但要渣長途車,定係去到當地租異地還?
因為高速公路費都幾貴,而家又冇Expressway Pass賣
但異地還車就貴好多,加左8千Yen附加費
如果想租JDM又方便去群馬縣係咪得omoren 有得租
第一次feel到跣住去嗰下真係嚇親。
頭一次想停紅燈踩brake無反應之後一直向前跣出去果下真心恐怖
如果3大1小,有3件大喼,1個check 喼,加啲hand carry 袋,應該租架咩size 車先夠?
應該去toyota 租
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞