屌呀,乜原來以前男女升中學會分開兩條隊!?

451 回覆
487 Like 66 Dislike
女權
直頭破壞我細個對生物嘅認知呀,所以呢廿鳩幾年都念念不忘
臭八婆收皮啦
成績好大撚哂?
D 男人一拳都打撚死幾件臭閪啦
但你有冇諗過算合併左你都係冇牌攞
講左好多次喇,人類社會永遠男多女少

自然出生男女比例,永遠男多過女
就係遲發育先要確保兩性公平
都未大定就比先天性別優勢主宰未來前途咁樣好大問題
國外都係女仔升大學多過男仔。
佢地研究都係話大學之前女仔發育思考程度比男仔高。

其實現今呢個世代對男性真係好唔公平
喺呢個case 啲男仔就係啲女仔入band1嘅踏腳石
但係調轉頭諗,因為呢啲戇鳩題目
令到你而家既思考靈活度同邏輯性高過班無讀過既大陸狗幾班,係咪先
出題條友唔識中文,機翼係一對對,魚鱗係撚一對對,魚眼先啱下話
多得呢個臭x
以前5個band
歐洲大陸國家工程教育係理工學院開唔係大學開
你講乜鳩呀傻閪
明明運動比賽都分男女
升中嗰陣派band 123好大影響,band 2打後大部分個校風都係掛住玩唔讀書上堂訓覺傾計搞事嘈喧巴閉

其實派咗入去都幾難有定力唔埋堆玩認真上堂聽書讀書,啲老師都未必有心機教啦
一定係B冇可能係A

不過出題大撚哂,指鹿為馬,黑白癲倒你吹佢唔脹,條題目目的純粹想陰人同玩人,香港人就係咁低等下賤既垃圾人種
你都on9
你不如話運氣好個陣可以中6合彩
其實係防止年輕男女d肢體接觸
香港學校其實好撚保守
中學有一對男女同學抱左一下
就記左個小過
心諗
睇圖 我都好似考過 有份紙做既file裝住d試卷
但到三年定四年級就無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞