屌呀,乜原來以前男女升中學會分開兩條隊!?

451 回覆
487 Like 66 Dislike
是但啦
你點排都唔會係band1啦
其實dse真係要分返科(理科/非理科)
理科:中英數(core+m2)phy chem bio
非理科:中英數(core+m1)econ history geog
其他electives cut哂佢
理科jupas只可以揀理工醫商教育
非理科jupas只可以揀文社法商教育
十屆文憑試以來,2014年、2015年及2019年各出現12名狀元,並列最高。男女比例方面,男狀元佔50名,女狀元佔37名。
正常,最top同最廢嘅都係男人多
但係average係女>>>>男
傻閪學人拋書包
A test bias is typified by a negative interpretation of an evaluation, such that it places a particular group of students at a disadvantage. These groups may include students from lower-income backgrounds, students of color, students who aren’t fluent in certain cultural traditions and customs, or students who aren’t proficient in the English language.
邊撚到有sex/gender呀?睇過
又有新玩具俾我玩
"may include"
人地舉下例 你就當定義
起碼有基本邏輯分析能力
依家好多都好差
屌你老母攞統計學同入學試比
你條傻仔係咪以為一樣有bias呢個字就係同一樣野
拋書包拋得你咁柒都幾好野
咁又唔include sex? sex個人數仲大過上面幾個group又唔撚include
係呀所有人都錯,得你條on9仔岩
死人左膠思想害死幾多有潛能但發育慢既男人大家考同一份卷,中學預留男女名額一樣,又點撚樣性別歧視?
agger學習環境對發育緊既青少年係一世既影響
大家同一個運動場跑道 同一個藍球
點解唔一齊比賽?
咁點解運動要分男女
未問你點解囉
你啲人 啲stat差到仆街 又要對社會問題指手畫腳
正義應該係拉晒3個細路
冇俾入場費學咩人睇波
stat你老母咩統計學同入學試比
有bias呢個字就當同一樣野超級大傻仔
下次買菠蘿入茶餐廳呀菠蘿油都有菠蘿兩個字
唔用統計學唔通用你啲垃圾gender studies咩
唔用統計學計下你個腦退化傻閪腦有幾多腦細胞
九唔搭八戇鳩仔
咁都睇唔明點解關事 你都係躝返入文學院罷啦
呢個世界得你自己一個明你條戇鳩仔講咩
躝返入青山啦傻閪統計學屌你老母
記得用統計學計埋青山幾點開門呀
林超英:胡紅玉害死香港一代男仔!
https://lih.kg/3172144
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞