[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(107)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
蝦實覺得角仔阻頭阻勢 點會比佢參與
蝦仔咩都未見識過 淨係見過整包
大個左一定好憎老母
佢而家已經係傻仔
陽春到
洗唔洗我分啲貓玩具比角仔玩
唔小心手滑買太多 我啲貓都玩唔晒
如果蝦佳似老母,唔駛等大個就已經怨死呢兩公婆
蝦乾幾十歲人仲講緊細個時婆婆慳錢唔開冷氣,老豆唔比錢佢學跳舞
自己又咁樣對個仔,成為自己討厭的人真係好sad
其實蝦佳同老母一樣,細個嘅野會銘記在心

唔知牙蝦生仔前有冇諗過要比最好嘅野佢,
定諗住自己細個要捱窮,所以個仔都要學佢捱窮?
佢都幾矛盾⋯睇心靈雞湯 就cap 晒唔會在意其他人
但又不停出post 反擊

竟然係在意定唔在意啫
聽佢咁講 細個屋企唔算太富裕 但阿哥阿爸都會買野比佢 比佢學野
阿婆慳水 手洗衫都係自己洗啫
其實無算好捱苦 都無好刻薄佢

但宜家唔同 佢兩公婆屋企環境都唔太差啦
可以提供好d生活同營養個仔都唔做
自己出街食飯 買唔平嘅護膚品 買裝備
寧願將d錢請個工人湊仔都唔買d好d嘅野比個仔食
講真ftm要全心全意湊仔都唔易 好多都會請個工人幫輕家務 但個仔嘅野同三餐會自己跟返
但佢真係掉低就算
咩啊 佢有跟足佳仔嘅三餐 就係係咁食包

痴撚線 12個包兩日食完 三個人平均要每日食兩個
兩個大人一個細路 佳仔肯定食唔到兩個(唔係咁撚癲呀)
即係兩公婆一日食2.5個包

諗起都想嘔
而家見到碳水就諗起白卡蝦
睇呢位媽媽同蝦簡直平衡時空
當發現個b頭扁,識諗影響腦部發展
積極搵方法去救,亦自責冇照顧好個b至會咁
另外,佢焗嘅包吸引過廚娘過萬倍

睇返林家真係反面教材佳仔做錯乜
我識人真係同小朋友黑房訓練
一模一樣,小朋友2個月大就要自己一間房訓
佢地話「佢訓覺唔鍾意有人喺房」
夜晚1900搞掂哂佢就擺係房,
訓到朝早0600-0700開始醒,特登唔放佢出嚟
擺佢擺到0900先放佢出嚟

都兩三歲,應該要有社交活動,但因為懶,
日日同佢一齊喺屋企,唔出街,唔去公園,唔上堂

我覺得真係痴撚線
我返工早餐食,一日一個都覺得夠
點解可以一日食兩三個
我出街見親包就諗起
白卡蝦一家食到肥腫難分
然後就唔想買包了
去買即食三文魚溏心蛋雞胸仲好
蝦: 買咗防扁頭枕頭啦🙃
臭蝦咁鬼孤寒
一定係叫姐姐三餐都食佢啲乾包
比着我都走
可能姐姐要放假至可以自費食肉

可摸耳唔好再擺product係床
無論你出街買定網購
盒野都係好撚污糟嫁臭蝦
唔擺大脾已經好好
自己嘢:床上,大脾
個仔 / 老公嘢:地下
無DIOR CHANEL啦 各大KOL都post緊Chanel新眼影 同DIOR新唇膏
💯

蝦乾最新自拍慎入
Sor 絲打 忍唔住負評咗你
負評係俾蝦乾嘅
又有消費劵用,教授當然心情大悅
btw 好似白卡婆
陰工 佢係咪無靚背景用呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞