[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(107)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
許願蝦姐body check report
我真係好想知長期high carbs嘅身體係點
求吓蝦姐一家實現願望
其實佢真係好on9 點解會以為城門水塘冇馬嬲
話角仔好開心但都無影過角仔
特登跟佢啲12345去數
數極都唔見角仔
係咪留返係zone 1睇相咋
正常媽咪見自己個仔見到新嘢咁開心係會拍低
湊住個仔麻煩吖嘛
食野又要就 行街又要帶住佢 又冇得扮靚影情陷夜中環相
你睇佢兩個成日自己出去食野唔預個仔就知啦
蝦姐買部大P已經忍唔住自我吹捧
我有部60cm座地仲得了既!!

我嗰部講緊兩年前買
西門子都係四千幾蚊部
明顯個包切面係mon post完唔甘心畀班螞蟻話唔敢post至post出嚟
嗰底蒜蓉(?)包都唔知食完未
又來兩大個吐司
而家仲有兩個綠茶戚風

已經預備好未來一個星期的糧了
就算要去竹篙灣都無問題
識個朋友佢同老婆都要返工, 個仔平時交比阿嫲湊
但阿嫲年紀大好少同個孫玩同講野
搞到個孫又係唔講野 ,睇醫生話發育緩慢,
係因為平時好少有人同佢互動
其實角仔可能都會有呢個問題 咁返學表現都成問題
好想睇蝦乾同啲家長Social, 參加活動 ,high tea 吓
唔知到時會唔會見到角仔呢
到時蝦乾會一路想當年:以前係啲品牌請我食tea、去旅行、送禮物
嗰底蒜蓉(?)包都唔知食完未
又來兩大個吐司
而家仲有兩個綠茶戚風

已經預備好未來一個星期的糧了
就算要去竹篙灣都無問題

去竹篙灣緊係冇問題啦 唔駛錢有肉食,唔駛捱麵包
明顯個包切面係mon post完唔甘心畀班螞蟻話唔敢post至post出嚟

我就唔識焗包同最憎方包嘅,
就咁睇相都乾到仆街想飲水
但youtube截圖果張唔會
有冇人睇得明蝦乾果張包切面有乜亮點好威
湊住個仔麻煩吖嘛
食野又要就 行街又要帶住佢 又冇得扮靚影情陷夜中環相
你睇佢兩個成日自己出去食野唔預個仔就知啦

如果帶出去咁麻煩,角仔應該唔係佢文字描述咁不哭不鬧好孩子
都好嘅,活潑d唔係呆呆滯滯
蝦乾係咪新香港人? 定係催喺香港咁耐未離開過zone1
催=住
利申:嵌入式洗碗機用家超過十年

洗碗機係爽嘅!仲可以烘乾熱辣辣咁真係正!

但係蝦乾依啲發現新大陸咁款就係顯得佢好廢囉
城門出晒名多馬騮
而且馬騮係會搶膠袋嗰種
佢真係大鄉里到咁??
應該用機同機比較
機同人手比,根本錯晒
蝦乾唔係曾經辯論隊咩?
立論/類比都遺忘晒,做返一個無知婦孺
如果真係帶個仔去郊遊 , 我就唔會揀多馬騮嘅城門
始終有危險
想野個餐都未必得
之前帶小朋友去行水塘 見到野豬都勁驚
蔬菜類應該係一大條粟米
好耐冇見佢食秋葵了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞