[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(107)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL

變成 [Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL

懶人包 TLDR

By 做到先得㗎 絲打

首先係做KOL毫無道德
為接廣告/sponsor 不擇手段
水人買產品
未生就賣尿片廣告
生左食緊人奶就飲寫明不適合哺乳時期花茶,仲要賣廣告

然後臨生仔先黎搞網店
以幾十倍價錢賣淘寶老翻cutipol 餐具
自己就用正貨
仲要為左賣貨而踩正貨話自己老翻仲好用

最後就係最嚴重既虐兒(同佢老公一齊虐)
生個仔出黎唔餵奶(初生得一日四餐)
個仔喊到拆天完全若無其事
初生已經掉佢入黑房訓覺
喊起碼15分鐘先入去睇佢
仲要話佢喊到咁上下就自己訓著(因為喊到攰同餓冇力就訓)
幫初生仔沖涼完全當個仔公仔咁舞(有片)
明顯知個仔肚餓都唔餵
仲要錯哂手法沖涼(搞到個仔勁驚)
沖完仲要話同佢練頸,仆轉佢頭向下貼住床咁練
明明個仔仲太細唔啱練

除此之外平日淨係搵個仔打卡
根本唔會點抱個仔
搞到個頭訓到扁哂(你睇佢ig同個仔影相係綁個仔係張櫈度,自己就扮靚靚影相,好似個仔有病毒咁抱都唔抱)
玩具又唔買俾個仔,成屋淘寶有毒傢俬

除左玩具,佢連衫褲都少買俾個仔
個仔冬天就露髀
有濕疹就照開暖氣

個仔有濕疹就淨係搽類固醇
唔搵下啲天然方法(明明自己賣過cetaphil 廣告)

為左打卡喝個仔拍手,拍完一啲鼓勵都冇
個仔拍完即頹左

根本唔係為養育一個人而生
係當佢馬戲團表演咁

個仔由2-3個月到而家就呆呆滯滯長期懷疑人生sad樣
想睇返蝦乾威水史可以去103睇頭幾個留言:
[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(103)
https://lih.kg/3024325
新post留言
蝦乾我哋返嚟喇
Lm
107啦
留返個俊明
留個林俊明
新post 留個林俊明
新po 又嚟留個俊明先!
llcm
先正評絲打
又有新postlm
新帖留名
多謝開po
留反個林俊明先
留名
留明
llcm
新post lm
107喇臭蝦
LLCM
留名
多謝開新舖嘅絲打

連登頭號狙擊嘅虐兒暨十八層地獄嘅前KOL
幾時送個仔去保良局關注組 留名
新po留林俊明
繼續關注林夏家伙食
幾時有日本生果同牛扒食啊
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞