[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(107)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
應該已經無得救
唔知角仔有冇通心粉食
又嚟唔熟雞髀

仲咁得戚
你送比人食都話無咁慘吖
仲要大大聲講俾人知一家三口日日隊麵包
分明串9我哋,除左包之外佢哋有得揀咩?
成件事真心好唔健康,仲「就住食?」笑死

真心好癲
12個包兩日食晒,每日每人要隊兩個
「就住食」又啱嘅,始終一日三餐爭一餐無包食
2022完結之前希望有一個story真係錄到角仔講嘢
睇d BE女上佢屋企啲story 角仔完全唔似識講嘢
祈求我蝦可以出個story塞住我把口呀
鍾意睇物件轉係自閉症小朋友嘅特徵嚟…..

不過未必個個都係嘅
佢個死人語氣真心西
講到老公同個仔求佢整咁 - 唉 你哋咁想食 我唯有整囉
如果佢講嘅係真咁者係全家都係顛
Cls 每人每日要食4個包喎 角仔咁細個齋食包都唔使食(冇得食)其他嘢啦
我又唔覺佢串我地
只覺佢鍾意愈撳愈屎出

可能我職業病發作
其實我都好有興趣睇佢地咁食包法會變成點
對我黎講係人體實驗
邊有白老鼠會自己出錢出力焗埋啲包
仲咁準時報告整左幾多食左幾多幾快食哂
搵人做又會不人道
佢地一家有男有女有細路
從科學角度黎講係fit 哂
大癲 極度懷疑蝦乾已經被困於自己個精神世界
角仔真係好慘 每晚會望到既野就只有部不停轉既廚師機
兩個人都唔夠食既一塊魚扒仔…
雞髀又係一人兩隻…
整多隻比個仔食真係咁難咩
媽咪整唔整包
臭蝦係咪癲到有妄想症
我懷疑角仔連媽咪都唔知講唔講到
cls 仲咁自豪
你見到有角仔餐具咩
佢連so I say I love u都唱到,無難度
實有既 差在幾時啫
隨住蝦佳大個,佢會講野都好正常
唔代表讚緊蝦乾或者蝦乾教得好
可能係爆seed或者學校老師教
講真,我前日買咗一大袋面包連食兩日做早餐,今朝都唔想再食 仲要已經係有少少餡嘅合桃包
究竟蝦氏一家係點樣一年365日食齋包
乜撚野叫就住食呀,麵包係唔健康食物咪要限量食囉
如果老公鍾意飲可樂,你會唔會2日12罐比佢就住飲晒12罐呀?

你做一家之煮就要管理好全家嘅營養分配,識唔識架?
可能因為蝦乾中學唔鍾意家政堂啦,
我中學果陣家政考試評分,比起煮得好唔好食,食物營養評分最重

你純粹想屋企人覺得好食到舔碟底既話唔駛自己煮啦,晚晚出街買味精大餐咪得囉,駛乜娶你返黎做ftm

我唔講啦,d圖乾到裂開出去飲水先
通粉要左黎配南瓜湯
個葡汁唔駛問,就係點麵包(全家一日6個)
又要碳水大餐

塊魚扒就細到一人都唔夠食
好鐘意睇部機轉
自閉症小朋友有啲都好鐘意睇嘢轉嫁喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞