[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(107)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
左換右換整出嚟都係新手咁
兒子好像乖了點?點定義
你啲包整得樣衰就唔好瀨心情唔好啦🙄技術如果一直都咁差你要換幾多次焗爐?如果個仔唔乖又教唔好咁你係咪又要換左個仔啊on99

ftm可以整咁多包
佢仲回味緊佢d 風光史 cls
佢d包焗黎焗去同一款都難到佢
所以想拍電器好朋友了
又嚟啲咁嘅白卡婆自拍
嚇到俾咗負皮
佢應該真係癲咗搞到要靠整包慰藉心靈
不過啲蟲蛹包仍然硬到掟死人
可憐盲明同角仔要每兩日幫佢清一打乾硬包
食包食到個仔呆呆滯滯
有人用麵包機都整到好睇又好食
佢做唔到就瀨呢瀨路,買幾十件裝備都整唔好
難為全家要食佢啲乾爭爭包

Btw,,,mon post蝦終於唔係著舊年嗰件uniqlo 貓tee喇
佢真係屎波架撐多
好心啦 認真去上個堂 bakery唔係真係自己亂9咁嚟
人哋真係要讀架
唔好再浪費食物了
隔幾日入黎追下post 又!係!包!

湊仔有屋企人幫手 個仔仲要開始返學 晚晚又咁多時間整包 仲好意思話自己係一個累壞了的FTM
講起盲明就唔會覺佢慘 幾十歲人如果唔想食包點會唔識反映
最慘都係角仔 日日啃包都仲要講Thank you
湊到個小朋友食野都咁無營養 其實係咪都算虐緊兒
佢係話角仔識講Thank you咋
湊到角仔成個自閉弱智仔咁
我就唔信佢識講啦
臭蝦快d拍片反擊啦
焗撚完未次次都係個堆包
成日都以為睇緊舊相
好撚心寒佢個樣
到底咩人會chok個自認自然嘅白卡笑
但係披頭散髮素顏咁同雪櫃自拍
睇膊頭都feel到陣肥腫難分師奶味
大癲
咪係囉我呀媽幾廿歲人
完全未整過麵包
都勁快學到用麵包機整靚麵包
每次都整細細個
啱啱好次次食都新鮮出爐唔隔夜

同樣都係白麵包
蝦乾就搞黎搞去都係咁乾
係囉

有得反佢一定反
你睇上次個乾方包
我地話佢唔敢切
即刻得得得毫不猶豫地切開

但角仔既片一路都冇…
佢已經一對一咁照顧角兒,角兒又返緊學,如果咁都湊唔掂要咁多人幫手,好打極有限

我諗等角仔喺學校食茶點先個有包以外嘅食物
我都唔信角仔識講
一句野都冇聽佢講過
佢個Hitachi六門真係好common
我都想睇下佢又拍D咩倒米片出嚟
可能優點係白色?

蝦口中既神隊友
究竟佢做乜鳩
未見識過有FTM咁得閒可以日日焗包
有時間整啲正常食物比個仔啦
仲有個張雪櫃自拍 個精神面貌仲差過我公司上左年紀啲呀姐
件衫又肉酸 點解可以佢接受到用呢張相po Story
算啦
蝦乾你鍾意日日焗包
就焗啦
千祈唔好再拍乜鳩電器好朋友喇
有個Youtuber貝x包拍電器好幫手都俾隔離台笑咗好耐
你真係唔好衝出嚟柒啦
今時今日資訊咁發達
要搵電器資料真係唔會睇你㗎
優點
白色

缺點
電線是黑色

咁焗法唔熱氣㗎咩,天氣又開始乾燥
大人會feel到,但角仔點算?

掛住上車都唔帶個仔醫返好個頭
寧願擰去買裝備
成日陰d陰d講新屋家電ff出返嚟拍片

Ftm照顧個不哭不鬧、入夜就入黑房嘅細路都搞唔
懶個仔搞到自己食唔切飯
仲怨埋冇得旅行因爲佢
咁唔想湊就送走個仔啦,鄧個小生命命苦

以前自信蝦同而家嘅白卡蝦真係爭好遠
哇 如果老公咁講一定唔會剪出來
佢真係唔掂……好白卡
邊有人會接受到自己咁嘅樣放上social media
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞