[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(107)

1001 回覆
63 Like 2 Dislike
芒咗幾個POST忍唔住留言啦
你哋提出咗自閉症呢樣之後佢會唔會忍唔住話角仔係高智能自閉症
話曬係不哭不鬧嘛
仲有經幾個post睇落嚟黑房育兒論去推敲
我都係
平時星期六日買6片裝方包做早餐
要夾火腿蛋先勉強食得晒
乾包冇餡真係唔知點食
有無好味成咁想試
齋包要靠jam/cream
但好似無起蝦屋企出現過
咁嘅晚餐都要打卡同咁威威
塊魚扒……我隻狗……真心一餐一塊,當然仲有配其他野
或者起屋企悶到short L咗姐
高智能 又有得自hi
有時真係口痕想食下麵包……唔係佢呢種上癮
諗起早幾日有個post
對父母都係咁諗
d通粉吹到乾晒好地地成碗連湯啦好心
連兜西蘭花都可以數得出有幾多舊
葡汁本身都唔健康,個南瓜湯仲要加cream
然後,盤雞髀左手面舊檸檬係擺盤定唧汁?
擺盤就切片鋪靚佢,唧汁嘅話其實焗佢冇意思
雞髀食然唔熟咁款

塊魚扒健康呀,健康到冇味冇汁
Sizes一定夠一隻小型犬食

岩呀! 平時食包已經夠多澱粉,加埋d脂肪汁真係冇眼睇
嘩屌呢個咩配搭嚟
通心粉當晚餐會唔會有啲搞笑
塊魚又細 我一個人食都嫌少
呢餐一睇就知hea煮啦 好心佢咁多時間係屋企就正經煮啲上到檯嘅食物啦
隔離有人講
(本末倒置) 兒子被診斷自閉症 父母卻大感喜悅:自閉等於智商高
https://lih.kg/3162603
每日關注蝦乾精神健康

佢寫到老公同個仔都白卡咁
點解d 地墊唔鋪晌地下?
先唔講小朋友就咁晌地板好容易整親,
小朋友晌地板玩玩具,跑跑跳跳樓下多得你唔少

就咁睇d 小朋友玩具/書本會唔會太陽春呀
佢講到一家三口要就住食包
以為2022年香港有food ration
大癲
包又要就住食,買唔買到肉又係問題
究竟蝦乾係咪生活喺另一個平衡時空
話說我見蝦乾次次整啲檸檬蜜糖香草雞都係無色

我自己無聊又走去搵個差不多名既食譜來焗雞
就算最後唔另外再上蜜糖烤雞補色

啲雞焗完都唔會係咁既白切雞色
蝦乾究竟係點想焗到啲雞咁既色水
呢一餐真係慳水慳力
雞髀同魚就咁醃下就可以入焗爐
通粉就烚嘅 南爪湯同個葡汁都好易整 煮過就知 呀蝦仲有大把好朋友幫手
我發覺佢好少整啲要用鑊爆炒嘅野 炒碟菜都好少見咁
CL7S 包係最無營養價值嘅嘢
同白飯一樣
有咩好自豪
食得包多小心三高
不過呢到咁多絲提過佢都唔信
我都係對bio方面好有興趣
許咗好多次願睇全家body check report
不過佢窮到要餐餐食包可能無錢做
洗唔洗我哋集資俾你啊
真係好撚癲.
人人都擔心佢地全家食太多碳水身體唔健康. 有錢都唔去食健康野.
佢反而好PROUD OF 2日食得哂. 真心痴線唔全扮
舊魚夠你食定夠個仔食
睇返佢地結婚個時同而家對比,
暫時人體實驗已知蝦乾同食肉明都腫左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞