覺唔覺得港女要學下日本妹優點

479 回覆
1343 Like 436 Dislike
結婚之後就妻管嚴?
屋企表面你話事,實… 際… 就
我幾時話要做大爺?你咪又屈我,學你啫
佢角度(要比晒啲錢日本妹)
我身邊朋友唔使比嗰啲唔係日本人
有一日比錢食完飯埋單 起身行啦
點知條女屌鳩我做乜唔攞埋個外賣盒(食唔撚哂)佢話係男人風度 我屌你老母 咁女人究竟有咩offer比到個男人 定其實只係一個sex object
唉 其實你班女人學識下檢討自己已經好好
點男權社會法

一個女仔隨口叫非禮

個男人就99.9%被檢察官起訴
老屈都近乎入硬

女人搞學術造假 日本全國捧到變女神

睇吓叉雞就知日本係亞洲第一女權國家
繼續老屈
試下您係咪日本妹。
睇下您嬲唔嬲
日本又未女權國家,但香港一定係
你都ON撚9 日本妹咪又係話搵爸爸助養淨係同佢行街食飯 女僕又話淨係陪食飯 出去做風俗個D都話淨係比人摸 點撚樣認呀 你老母做雞都無認啦
你都on撚9 你想同大陸仔玩
點解洗錢過日本? 你去公屋已經大撚把大陸仔

你未見識過世界 先會講呢啲柒嘢

我遇過嘅日本人
男女都多數友好
無咩架子又唔會太介意禮儀
係老人家多規矩難溝通啲
佢地啲人係咁
你係咪冇人溝顛左?
香港不了

無女性專用車箱
屈非禮都無得開必中幸運
定罪率低過99.9%
佢自己比大陸仔溝就屈人同中國人玩,連登係人都知我黃到仆街,點會同中國人玩,佢作都作好少少啦
好似樓主個D認唔到日本人咪痴埋去大陸人度LO 見唔小啦
講緊係日本生活個D呀 咩撚野遇過嘅日本人 你講野咁撚9唔答8就收皮啦
你估好似你咁去旅行就當自己融入左日本文化個D傻閪呀
你係咪你去日本嗰啲溝唔到日本仔嗰啲比中國人溝
我以前讀日文學校有兩個港女就係連中國人都睇到佢哋唔上眼,最後比啲越南仔溝
學到仲點會係港女
剩係睇下YouTube d港日夫婦
港男嗰邊d老婆大部份相處無乜野
港女嗰邊個老公頂唔順條女強勢
有好多次離婚念頭
你就知邊邊大獲d
點癲都唔夠你溝唔到港女就日日開POST講咁癲啦
你自己條仔係中國人就屈人同中國人玩,作故都作好小小,我唔識講北京話,點同中國人玩?
重點係香港係點識日本妹
邊個唔個日本妹好過港女
Andy gor訪問個極品
你比tg我,我教你
離婚片反應太大del左
再上咪又係under閘大大
港女做到架 但前提你要你洋腸囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞