覺唔覺得港女要學下日本妹優點

479 回覆
1343 Like 436 Dislike
港女直接飛,溝完哂時間
Aa制?日本男人要俾曬份糧老婆架喎,要日本妹啲優點又唔想負番日本男人既責任,連登仔
日本男人唔煮飯比老婆
香港男人煮飯比老婆
呢d野雙向,用返香港個套,自然唔哂比哂份糧,更何況而家唔俾晒份糧
樓主講嚟講去咪就係咁囉,又要人同佢A A,但又要人哋好似日本妹咁服侍佢。
就算日本妹就係咁樣,但咁奴性嘅思想係咪真係啱。佢只係想做大爺,女人做佢嘅奴隸。
我冇咩錢都好溫柔咁我係有錢定冇錢
從來唔想溝嘅這又要晒時間數臭對方,又要叫人學日本妹
假撚到
唔係住日本都上網Google 做下research先啦

日本人妻外遇率好高,因為把握屋企財政大權,拎老公d錢去養出邊條佬。 上兩個月先爆左單新聞,講日本人妻為左瞞住個老公,一齊開左個外遇互助會,幫手夾口供
香港太撚多男人
我係主張要雙向互相對大家好
唔係好似港女咁剝削男人你都唔明
我成日煮飯比條女,佢同樣地好溫柔做家務係冇衝突
你自己做開公主就唔好覺得人哋都係
東京唔係全日本,東京同東京以外性格唔一樣知唔知
係懶得回佢,佢話AA要提條女,要提就唔係AA la,仲話香港男女平等,我係支持男女平等,幾時仇女?
冇秒過,香港男人要求唔高woo
牛郎
事實好多平胸妹都有人要
我都有懷疑過香港多蘿莉控
做到咁多點 洗鳩要男人
我講咗咁多年

屌到啲港女反晒皮你先出Post
lm
你有邊句說話睇到我做開公主。或者我主張港女做公主。你咁樣屈人冇得討論個喎。
我講嚟講去都係話,而家男女平等,男女都要出嚟做嘢,就男女一齊分擔財政,男女一齊做家務,同一齊照顧小朋友。
而你講嚟講去,就話日本啲女人點AA,又點樣服侍男人。然後又話叫香港女仔學。跟住就踩香港女仔。
你話人哋唔明你個point,但你又明唔明,人哋個point。大家討論,做咩一定要人哋認同你嘅point。你啲point先係point?
我比人圍攻
你只係駁唔到優勝劣敗啫
唔駛吓吓拎港女比較 因為高下立見 港女太差

港女如果好 點會怕比較 ?

你同鏡粉一樣叫人唔好提
講多兩句又PTSD
咁同小粉紅玻璃心有咩分別
呢d係日本妹做到,冇香港男人要求過
相反港女要男人有車有樓先有高潮
你上次IKEA 難幫

今次幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞