覺唔覺得港女要學下日本妹優點

479 回覆
1343 Like 436 Dislike
你ED傻閪個腦真係殘嫁WO 去日本既中國人一樣扮日本人 一樣講日文 但係聽得出分別 你過到去咪就係同個D扮日本人既中國人玩 洗撚講普通話咩
你都係扮日本人講日文啦 要人講到咁白先咪 知你點解溝唔到女啦 咁撚蠢 係女都唔會揀你啦
可能真係有呢d 女仔,但無揀你啫
日本妹係同咩人都夾 關港男咩事
又真
一百個得一個死得
總之唔合你心水呢就係中國人扮笑死
你真係好似小粉紅,平時日本人酒吧又係中國人扮
係你先咁戇鳩扮日本人,我只話自己外國人,你根本都唔了解日本,溝女係講英文唔係日文
祝好人一世平安
TG:hugo1991
懶得起了 直接問 巴打你有冇po過自己前後對比圖?唔要人地果d阿 冇意思
你有幾了解?
係日本做過sampling定係有咩paper reference呀?
膠都廢撚事派
好過你人講咩你講咩嘅,至少我問過身邊好多日本人,唔會好似你咁聽幾個香港人講就當係啦
即你如果對大陸妹無興趣從來唔想溝嘅,會唔會叫大陸妹學日本妹呀,當然你可以這港男喺香港生活咪選擇係港女最多,咁叫人去多啲外國,溝其他女囉,如果唔執著過港女洗鬼叫人學
溝日本人講英文 講出黎自己有無笑
講到明聽得出佢地講日本同日本人有分別 你理解力真係低撚到
定係你同佢地玩得多分唔清呀
佢咪講左LO 以佢身邊D住日本大陸仔FD黎計
證明你唔了解日本人,日本人係崇外
你係鬼佬咪俾日本妹倒溝囉
係崇洋
所以佢真係比港女當狗撚完 唔忿氣咪日日開POST講
佢做D野就好似小學雞咁 成年人一眼就睇清佢想點
我會唔會唔識分?所以話你,你自己條仔係中國人就覺得人哋都係
講到咁了解 原來都係聽幾個身邊既人講 咪又係以偏概全
唔講以為你係日本做過民意調查 有幾多十萬個sample size
好心你摺埋 唔好係度懶熟
日本妹係真係正嘅 表面上
結婚後要比哂份糧佢管 仲要啲日本人講嘢好撚婉轉 人哋講完都未必get到佢暗地裏係屌緊你好難搞
係崇洋呀 但係崇皮膚黑 白 都唔崇你ED黃皮膚
你ED黃皮膚講英文扮鬼佬溝日本妹?
笑撚死人咩
同埋你知唔知呢講大陸呢隻字(係覺得自己係中國人先會用)
點解你會覺得你自己係中國人
記得改口叫返中國,叫大陸嘅話係你認同香港同中國係同一個政治國家架構之下,中國有大陸地區有香港地區,你係中國嘅香港人所以叫大陸,比多個例子你,以前殖民地時期韓國人/沖繩人都叫都叫日本本土做大陸/內地
其實你係支那妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞