覺唔覺得港女要學下日本妹優點

479 回覆
1343 Like 436 Dislike
如果唔想俾,咪同對方講AA制囉
好難咩?
港女開過tinder大把人match巴打你係咪活係平衡時空
成日有啲新聞兩個男人為咗件豬扒打交
香港嘅有個閪呀,已經贏
記得以前有句俗語
「跪地餵豬乸」
男人要做到咁賤係佢自己選擇
呢條女要男人千依百順,買車買樓買手袋,而你俾唔起的咪唔好媾呢條,媾另一個唔得?能力不足越級媾女神,同肥扒死都要老公係金幫武梁朝偉一樣,根本自己攞黎衰
男人有7個SP果D又未見過未聽過?

如果真係有閪就贏,會咁多老姑婆?
講緊係咁講
有日本妹先得架
你估有得溝會唔溝?
你運一百萬個日本妹黎香港
定助養叫一百萬個巴打去日本溝架妹
其他人唔敢講
大阪Andy哥個恭子性格好似真係好好
未聽到呀都望下陳冠希
次幾級都有個吳浩康啦
老姑婆果d係要求過高
我教港男點去日本溝
全香港?陳冠希?
巴打你真係好cute
2-11都好小事
做到第一就夠了
學唔黎
一個人既性格係點,同成長環境有關
日本人上大學前d校園生活幾豐富
你睇電視劇都略知一二
香港一個細佬一到小學就讀書讀書,放學補習
返屋企做功課,訓練到個個都係精英思想
拜金,出國旅行,點賺夠錢移民既鐵血戰士

香港女仔讀緊書諗緊上面呢堆野個陣
日本女仔煩惱緊點同鍾意男仔告白
情人節點整朱古力送男仔
但係相同條件,我係日本已經溝到model級,溝過model,陪喝妹,女社長,點解要委屈自己
香港女仔一樣可以收兵,千軍萬馬
港女對住鬼佬啲優點就出晒黎啦
鬼佬又贏,叫鬼佬frirnd去香港先
錯曬。
係一小部份男人係最上層,你普通男人喺社會一樣被女人騎住。你覺得咁樣係男人掌權,好打飛機feel。

等於小粉紅做社會最底層,但成日諗共產黨高層過得風光,就覺得自己好幸福一樣。
香港有d難
依個po 已經有個突個頭出嚟
佢覺得一成男人拎權,其他小市民一樣可以大男人,同佢講咗啦佢唔認同
夜間xx
當你個個港女都變日本妹嘅時候,咁港男咪會變第二班日本仔囉
唔反對你推廣男女平等同埋提出學習其他地方人嘅優點,但係你幾時可以唔好再以偏概全
港男日本妹冇仆街?港女日本仔冇好人?
港男溝日本妹就係真愛,日本仔溝港女就係呃蝦條咁你講曬啦龍門任搬
你有冇見過食其他地方腸嘅港女日日係到咁屌港男呀成個怨婦咁
唔係冇好
係百份比
從來都冇人話港女冇好,係港女出名好多都好西
你睇吓你幾句就上晒鋼,真係性格好點會感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞