覺唔覺得港女要學下日本妹優點

479 回覆
1343 Like 436 Dislike
睇到第8笑撚左
結咗婚就知

奶西beta男:港女好好你溝唔到啫,又贏,成日拎啲少數例子當全部
好多女富豪都係靠離婚割一半男人身家先變富豪
事實就係真係要比晒,你係毒撚日本妹都係覺得嘔心,靚日本妹一堆做雞PTGF。
只可以話,港女越來越日本化先會咁差咁多雞
感謝巴打
身邊朋友十個九個都唔洗比
佢哋又唔係日本人呢肯定
講到港女唔做雞
港女個個聖母黎唔屌西

日本男定女悲哀啲,可以直接睇圖

Source: https://diamond.jp/articles/amp/53965
咁你描述既港女都唔係全香港所有女人啦
你文盲?我咪話就係港女越嚟越日本化先咁差囉
我幫你地爭取福利
我又唔使港女咁我都唔溝嘅
我條女就做到晒啦
好心你去到日本融入真日本人圈子啦港燦
除來冇話過全部,你覺得我話全部咋嘛
港女係領先全球嘅閪人

因為港女文化外傳導致近年有台女呢個Term 有樣學樣個個化個妝就想上菜吊高黎賣

但係就無日女嘅講法 因為日本嘅女仔完全唔係同一個世界

所以請你唔好屈日本妹帶懷港女 港女玩小紅書玩到開始同支那同化就真

淘寶 食海底撈飲喜茶 睇宮廷劇 追支那魔鏡
將支那文化帶入香港呢啲都係港女罪行

日本妹唔追魔鏡無PTSD已贏十條街

就連女優都比港女乾淨
港女差過日本妹,日本妹做雞係會承認
港女做雞話自己唔係,係ptgf
你咁似d粉紅嘅?一齊現實中有唔使比就唔係日本人(全部都扮見唔到
乜鳩
點解會用折線圖
好撚多香港人去到日本都係同大陸仔玩 樓主條傻閪咪就係個D
算啦港女有今日都係港男縱出黎。
收到風佢係香港比港女當狗咁撚完 E+成日係度打飛機
你又屈港女鷲哥
港女唔做雞架
做PTGF炸
唔好怪樓主 佢弱智的
傳統上係

但日本好多年輕一代已唔跟傳統

一黎呢個文化導致大量中年女性不婚
社會意識到有問題去改變緊

二黎有唔少女仔都加入低慾望世代

唔好覺得家家戶戶都係傳統家庭先得架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞