覺唔覺得港女要學下日本妹優點

479 回覆
1343 Like 436 Dislike
你係埋鬼妹堆就唔會聽唔出大陸仔講日文D口音啦 傻閪 9UP都用下腦啦
好多日本妹做雞
有頭到尾得你係白卡係到屈,你又冇親眼見過,咪老屈白卡
師兄9up 唔洗本
我啱啱3p完
原來你真係白卡,可以放棄同你溝通
咁學下日本仔咁草食算啦
學上面拎白卡果個
溝到無所謂,但吹到港男身份太丁,同小粉紅一樣咁柒
又或者睇完k pop 想去韓國,以為個個韓仔都靚仔溫柔
搞咁多不如唔拍拖好過
最緊要係搵到啱自己嘅人啫
話知係邊度人都係咁話
同埋香港太多傻豬過分美化日本人 唔好以為係日本妹就連啲屎都係香先得架…
你除左9UP仲識D咩 比人踢爆就扮駝鳥
唔識日文都聽得出大陸仔講日文D口音 你ED所謂長居日本聽唔出 笑撚死人咩
理虧就開始屈 屈毛唔成功就屈其他
弱智姐係弱智
#232 平時日本人酒吧又係中國人扮 我屈你D咩 弱智到講完D野咁快唔記得?
你屈我學你啫,多謝你繼續幫我推post
推比人睇你有幾柒
你真係唔識粵語
我話你既logic 平時日本人酒吧又係中國人扮
呢個係反問!諷刺緊你
你話日本人都係中國人扮
係啊成個大阪都係中國人扮
呢個係你個logic
Post d唔post d
全句係
總之唔合你心水呢就係中國人扮笑死
你真係好似小粉紅,平時日本人酒吧又係中國人扮
總之你話係就係白卡
總之唔合你心水,就係演員就係中國人
你個logic:所以你係中國人
因為可以老屈,支那小粉紅,洗唔洗我幫你開post話比人知你支那小粉紅
所以坤哥識玩
日本咪一樣大把女拍AV,搵爸爸
你咪小粉紅老屈 唔夠人講係度屈毛 自己講D野又扮唔記得
你ED垃圾開POST都無人睇啦 好撚驚你開POST呀
你做五毛屈我就ok?
但你事實係五毛
開口埋口大陸
成個post冇人講過中國
爸爸活已經多到連日劇都拍埋 仲未計JK行街 陪玩個D
不過樓主個D弱智眼殘腦又殘係睇唔到 個腦又LOAD唔到咁多野嫁啦 連登仔多人講港女差佢咪跟風開POST 現實無朋友無人理咪成日開ED POST搵滿足感
我邊度做5毛呀 講黎聽下啦 屈毛狗 我就見到你去扮日本人啦偽日本仔 可惜扮得唔似啦 連大陸人講日文有口音都聽唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞