覺唔覺得港女要學下日本妹優點

479 回覆
1343 Like 436 Dislike
班死蛇爛鱔係真心覺得自己對女人呢啲要求係唔高㗎
然後以為冇女權撚就會有大波賢淑靚女落佢哋搭(事實係喺傳統社會只會有更多女性被集中喺少數男性度,隨時老婆都唔到呢班kam撚揀
講左咁耐又突然識分
你講D野真係笑撚死人
我冇講過=有
所以你咪姓屈
本來就係日本人啦,使乜要識分,係你一直話佢哋係中國人咋嘛,但係你又冇親耳聽過喎,五毛真係唔同d
唔洗學其他地方嘅人
根本尊重人就係好基本
係啲死港女縱到壞晒連尊重都唔識姐
兜啦
比人屌左成日先話 聽得出 得你ED弱智先會信
講D野前後矛盾到仆街
你講嘢就真係前後矛盾,佢本身係日本人啦使乜要分姐,一個唔肯定係咪日本人先要分,你屈人中國人就冇得抵懶
矛咩盾 你根本就係同大陸人埋堆
你話係咪係五毛
又唔cap埋上面
你logic:日本全部都係中國人
又開始屈毛
弱智仔真係無第2句
總之唔合你心水呢就係中國人扮笑死
你真係好似小粉紅,總之平時日本人都係中國人扮
你開心就好
唔洗諗啦,實學唔到
原句就係咁,大家可以睇
講野9唔答8
賓妹都係妹 同日本妹同級?
睇野淨係睇到字面意義 根本唔明人地句野真正想講咩
講野D POINT奇奇怪怪 現實都應該都係怪人
唔怪得溝唔到女
所以港女哂氣la,日本人講事實佢哋接受唔到又話係中國人扮
咁姐係日本人係中國人都係你講嫁啦
上面又想屈我講
我係你就潛水啦 越講越柒
點解賓妹唔係妹?你種族歧視?
日本好多菲律賓混血兒,有咩問題混血?
鬼佬最鍾意賓妹
原來你種族歧視
原來你唔止白卡仲納粹主義
你教我既日本一億三千萬都係中國人
點解要學
你唔溝我大把人溝
又開始屈
自己講D柒野就扮唔記得
真 根本就係叫雞當溝女
日本妹做雞咁專業 緊係溫柔架
應該係叫雞叫到沉船幻想有條女 陰功豬囉
你都屈我身邊d 人係中國人,有分別咩?
亞洲崇洋第一係支那 第二一定係日本
係香港廿九幾年都冇咩見過嘅崇洋奇景 (就算有 黎黎去去都係lkf個班)
係日本幾年就咩都見過哂
你柒d
請問きらり(已清倉)(曱甴#111271)你屙尿嗰陣屹起左腳定右腳?
https://lih.kg/3071132
https://kikonclub.com/
日本大把呢種比結婚嘅人出去偷食嘅dating site
女人仲要免費入會
偷食光明正大,全民偷食做雞咁濟
不過連登班盲目崇日本妹毒撚應該又搵籍口兜 柒到喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞