覺唔覺得港女要學下日本妹優點

479 回覆
1343 Like 436 Dislike
咁你講出軌先,我比你睇下啫
低鳩能,有閪話過港女無出軌
咁算唔算香港既驕傲?

點解可以咁伏?
返祖國食豬糧都話好食 這就是港女
差未又係追住奶
睇藍色Mirror
似足班white trash溝唔到自己種族女人
就去亞洲搵女 只係貪佢地夠submissive嘅yellow fever
以為係日本就可以做大爺 只可以講 一切都有代價
有啲人係 我就不了
1.尊重男朋友,有野不滿都唔好係佢兄弟面前落佢面,男人最憎女人落佢面,有咩事返屋企先嘈
2.見面果陣讚下男朋友,唔好下下係到踩
3.學下日本妹控制下自己皮氣,冇男人like一日一小嘈,三日大大嘈,一週世界大戰

呢3樣真係香港男女都要學下
甘港男係咪一樣做到日本仔 standard 先 ?
大把港男不修邊幅,無禮貌,污糟,唔識打扮,性功能障礙,仲有日本妹一般婚後唔返工,你份人工要全部佢管每個星期比你少少零用錢你又o唔ok?

而且日本女人婚後出軌偷食率極高

好多野都係等價交換,你有本事俾港女做全職闊太甘你自然都會溝到又靚又溫柔體貼既港女。

日本妹的確係自細各方面都比人教育取悅男人既技能,但前提係你要值得佢取悅。

利申,屋企一半日本人,可以話比你知日本女人大部分比港女虛偽得多,做港男開心過大部分日本仔。
否則點解甘多日本仔唔拍拖唔結婚生仔?
我老公d friend 反而羡慕佢娶左個專業人士做老婆唔駛甘大生活壓力又様樣野都要做足表面功夫,仲成日要我介紹港女/台妹/鬼妹。
通常一口咬定香港冇溫柔獨立肯AA制嘅嗰班怨男,證明佢地嘅生活圈子只會接觸到啲惡死冇家教貪慕虛榮又搵唔到錢嘅港女,但係又要怨又只可以繼續做狗公咁樣討好呢班低質素港女,之後日日喺度意淫日本妹。

事實上真係溝過好多日本妹嘅就會知道大把日本妹根本仲難頂過港女。D日本妹一邊「好溫柔體貼」同你行街拍拖一邊同時俾N個男人供養緊, 然之後搵一個最有錢嘅埋單。
咁點解香港男人又唔憤氣又願意俾?冇人逼你要俾架喎。
姐係你一半虛偽
根本溝女係一回事,令到個女人真心愛上你願意同你同甘共苦成家立室係另外一回事。同日本妹拍過拖又有幾巴閉,睇死喺日本妹面前扮晒闊佬,同班廢老以前去東莞深圳充闊佬搵啲20幾歲靚妹一樣之嘛。

基高質素嘅港男自然就會搵到高質素嘅好港女,成日上連登怨港女個班,唔知點解認為自己憑乜嘢可以要求港女要溫柔可愛樣靚識打扮瘦底大波之餘,仲要唔貪錢,學歷高,有高收入,可以同佢地一齊分擔經濟壓力之餘,仲要做晒家務,生仔,孝敬佢父母,床上功夫一流但最好拍拖嘅時候仲係處女。

然之後港男自己可以五短身材,工作一般,收入一般外貌一般,着衫一坺嘢,最好去邊度都AA, (條女俾晒仲好), 結婚擺酒呢啲慳得就慳但係條女要一齊供樓供車照顧仔女。但係最好佢哋唔需要照顧外父外母。

如果港女接受唔到嘅話佢哋就係雞

呢班人真係發夢發得好魔幻
不過台妹鬼妹都好過港女
通常結婚之後要返工嘅日本女人唔會又靚又識打扮又溫柔,喺日本結婚之後仲要出去做嘢一般會喺屋企好惡,憎個老公冇用搞到佢哋要出去打工。
日本大把friend結咗婚仲有返工仲好恩愛,果d係咪又係中國人扮?
日本而家婚後會工作嘅女人大部份得兩種,一種係高收入專業人士,一種係做part-time例如便利店嗰啲底層工作,佢話佢啲日本仔friend(我當佢真係住喺日本)啲太太要出去做嘢證明佢圈子入面啲日本男人賺錢唔多。
我係港女我自豪
佢而家咪係同嗰D喺亞洲溝女嘅廢老 white trash 一樣返美國同人講自己喺泰國不知幾多女順便踩美國女人幾腳一樣。

同八九十年代返東莞包二奶嘅公屋廢老一樣
同樣香港大把好港男好港女一樣相敬如賓,生活幸福,又唔見人哋要日日上連登開埋啲怨氣post?
算罷啦
你睇班垃圾 一有人讚日本人
就屌人踩港撚 崇日狗 又話日本人好假內心好黑暗又盛 話香港人真性情唔虛偽唔會就住就住
點會學到人地優點呀
總之世一(西
佢地覺得夠西先係香港人
香港男人出街咪仲似乞衣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞