覺唔覺得港女要學下日本妹優點

479 回覆
1343 Like 436 Dislike
即係自己都廢
你自己埋中國人堆玩,你就覺得人哋都同你一樣,我身邊啲香港人就冇見過,都唔明你咁鍾意中國做咩
識日文無可能聽唔出大陸人講日文個種口音 你條弱智仲要扮到幾時
弱智屈毛狗理虧又開始屈
睇到就想笑 智商低到咁
我話我身邊嘅日本朋友都唔使比錢老婆
你話我唔識分,其實係中國人扮
咁咪即係你嘅中心思想話咗,日本人《中國人扮
唔需要直接講㗎,呢度所有人都睇到
日本人就日本人啦,關中國人咩事姐,佢哋本身真係日本人,而家你係咁話啲啲日本人有中國口音(你親眼見過?我d friend?五毛?
五毛會員きらり
罪行
話日本人係中國人扮
屌你真你弱智到連我講咩都唔知
唔怪得溝唔到女要日撚日上黎開POST搵滿足感
上面有人話你怨婦 溝唔到女真係岩
開POST講啦 好撚驚你追擊呀 我又唔似你要上黎開POST拎滿足感
繼續回避個問題
係呀識日文嘅人都識分邊啲係中國人扮,已經話左比你知佢哋係日本人,不如你話俾我聽啊日本邊一間大學可以100%都係中國人,得你話可以
E個問題問你清楚D啦 你身邊都係大陸人 怨婦
你親耳聽過我身邊d日本人?又冇咁咪屈
屈日本人係中國人
你哋日日上嚟柒噏都冇考慮過自己有冇面、要唔要面㗎啦 仲有一大咋直男迷惑行為
夠薑就溝㗎妹前將你哋喺連登整呢啲list譯返做日文,第一次見就講定先啊
呢個你個logic你話日本大學全部都係中國人
好心你cap圖就cap全部
叫你搵我邊句講日本人係中國人又搵唔到
你自己就話你身邊都係中國人 又唔認
唔夠講又要開始屈毛啦
事實日本就存在一間大學係全部中國人,所以話你on9,作故仔都作好d,頭先先話我同中國人做friend
搭咗你唔識北京話
之後又話佢哋講日文你真係cls
叫你搵我邊句講日本人係中國人又搵唔到
你自己就話你身邊都係中國人 又唔認
唔夠講又要開始屈毛啦
事實日本就唔存在一間大學係全部中國人,所以話你on9,作故仔都作好d,頭先先話我同中國人做friend
搭咗你唔識北京話
之後又話佢哋講日文你真係cls
你又話事實日本就存在一間大學係全部中國人 你身邊大學老師朋友都係大陸人
咁我咪話你身邊係大陸人LO 錯係邊呀又弱撚智
大陸人去日本咪講日文LO 講咩普遍話 佢地不嬲扮日本人 好似你咁
驚比人踢爆就講D低能野 用下腦先講野啦傻閪
反話都唔識睇?大阪會唔會全部都係中國人?笑
我d老師金頭髮英國國籍都係中國人
笑撚死人咩 反話
連大陸人扮日本人D口音都聽唔出 扮乜撚日本人呀 你去到日本咪又係同D大陸仔一齊玩你先聽唔出
驚比人笑就連朋友都唔認 唔怪得你溝唔到女啦 垃圾
毛都無條講咩女
樓主其實我講啲嘢一直都同你冇抵觸㗎,我都支持男女平等㗎。既然而家都唔係男主外女主內,兩個人都出嚟做嘢,咁咪一齊做家務,一齊湊小朋友,財政一齊分擔囉。
你要求女人要做以下嘅嘢,咁你記得到要做齊以下嘅嘢。

1.尊重女朋友,女人最憎女人落佢面。

2.見面果陣讚下女朋友,唔好下下係到踩

3.學下控制下自己皮氣,冇女人like脾氣唔好嘅男人。

4.唔好成個乞衣感出街

5.適當時候扮下傻

6.煮飯比女朋女

7.做下家務

8 奶下閪,增進感情

9.主動plan 下行程,去下食飯

10.主動開話題

11.AA制

我幾時有講過我唔識分?你姓屈?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞