覺唔覺得港女要學下日本妹優點

479 回覆
1343 Like 436 Dislike
你咁鐘意中國咪搬去中國
你成日提你中國男朋友做咩啫,我又唔識你中國男朋友
你中國男朋友鍾意扮日本人關我撚事咩
成個post冇講中國?點解你咁鍾意中國,你睇你又黎,你唔好講你中國男朋友啦冇人想知
你中文拎U?
成個post冇人講過(中國人講日文有口音都聽唔出)
只有你好like開口埋口中國
討論還討論,理性討論,唔好好似上面嗰白卡友無啦啦講中國就可以啦,佢究竟有幾鍾意中國
唔講咁多,我淨係想垃圾香港人搭車個陣靜啲
唔好以為成架車係佢
想搭車訓下教,總係有仆街鍾意全程講電話
又或者有兩個識既傾計傾成程
都仲未計啲廢老開聲睇垃圾片
冇計多新移民,例如呢個post上面已經有個中國人,開口埋口話d日本人全部中國人扮,性屈
你話日本人係中國人扮(五毛確認冇誤)
真係弱智 幾撚時講中國 我話日本多大陸人 E個係事實 去過日本都知 你係唔敢面對既野

我邊度有講呀 屈毛狗 你就真係講你朋邊同學係大陸人啦
日本妹天生俾人調教服侍男人,港女?廢物!
多,唔等如我身邊d 日本人全部係中國人?咩logic?你係咪想比人狙擊姐,講野咁五毛
收皮啦屈毛狗 好撚驚你條傻閪追擊呀 理虧就屈毛
呢個係你個logic,你話日本人都係中國人
所以日本大學d人全部係中國人?
你咁小粉紅姓屈
明眼人都知串緊你屈
我幾時講日本人都係中國人 你比張圖黎睇下啦屈毛狗
無圖你就收撚皮啦 垃圾 低你溝唔到女要上黎拎滿足感
中國人個話題係你自己開
咁我幾時講過日本人係中國人呀 弱智 搵出黎啦
我上面就比左圖啦 你有無呀 屈毛狗

你咁like中國做咩
我個科一個中國人都冇
不過你話我身邊都係中國人扮
淨口技都夠
日本國粹
土生土長日本人
你話我唔識分,其實係中國人呀嘛,但人哋係日本人
所以你咪話中國人扮
我講既係事實 大陸人夠多 日本好多大陸人 好多香港人去到都會搵大陸人埋堆 有咩問題 定係講中你唔想比人知既野 見到大陸2個字咁咁撚反應
同埋我講E句野同 "日本人係中國人" 有咩關係 你咩LOGIC? 你智商真係低 唔係笑你 建議你去CHECK下
圖入面我邊句講日本人係中國人 屈狗姐係屈狗
養到啲港女咁 會做先算啦
你身邊d香港人唔識分=我身邊d日本人《中國人扮?
冇logic可言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞