覺唔覺得港女要學下日本妹優點

479 回覆
1343 Like 436 Dislike
你識分就唔會講平時日本人酒吧又係中國人扮啦
唔係洋only
日本近呢幾年祟韓台多過洋
8真係好重要
你咁講佢就會話唔係講全部
我留下d 日本人/鄰居全部都係中國人扮、日本冇日本人
根據你小粉紅logic日本係中國神聖不可分一部份
我大學d同學老師都係中國人,所以話你on9
你真係弱撚智唔係扮 上幾代香港人已經係叫佢地做大陸人啦 問下你老母點叫大陸啦
柒撚左唔夠講就想屈我中國人
傻閪理虧就屈毛
你自己唔了解啲政治用語就喺度用,上一代用係因為唔清楚概念,你繼續做(大陸人)la,我就叫開中國
如果有溝到日本妹都唔係無可能,但一定以前想溝港女但不斷失敗俾人玩

(我真係唔信有個香港土生土長嘅男人會從來無想過溝港女,唔通你中學讀書個陣唔想溝女同學嘅,你讀國際學校大把外國人選擇唔需要簡個港女黎溝??)

之後可能溝到日本妹咪將心中嘅憂鬱爆出黎數臭港女,其實本身食咩女個人口味,加上呢度溝唔到去其他地方溝女係無問題好正常,但以前溝唔到就係咁數臭人就顯得佢好撚無品囉
你話我身邊d人全部中國人扮,感日本應該冇日本人
除非你係好撚靚仔or有錢or口才好好
但你是但有一樣咁你去到邊都有女啦
洗鬼數臭港女去日本咩,根本單純港男身份對溝架妹係無幫助,鬼佬白皮膚就有
港男成個埋單傻西
邊捨得屌姐
又諗起Eric Darkins
但都唔會崇你港男
點解咁短既字入面 都可以有兩個錯字
皮 (脾)
感 (咁)
冇所謂,我溝到女咪ok
你話中國人扮啫
我冇話過
冇,問心,畀港女揀,明知日本有乜壓迫,
但十個起碼有九個都會想住日本做架妹
日本就係好撚多大陸仔過去拎永居 我見唔小香港人過去都係埋大陸仔堆
以你咁既智商邊有香港人理你
學緊粵語拼音
女人係應該被壓抑
唔壓抑就會好似香港同歐美咁
香港係男權社會。如果係女權社會嘅話,點解你作為男人會覺得女人大過你係問題。
你自己埋中國人玩,就覺得人地一定係
唔好意思平時同鬼仔鬼妹玩咁又係我知你唔識英文
連大陸仔扮日本人講日文咁大口音你都唔識分 你仲扮乜撚日本人
自己講完D野又扮無講 你就真係似小粉紅啦
好多時未經歷過唔知有幾慘
睇完動畫電影想過去係正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞