少女時代狀態大勇 15周年回歸初心埋位

762 回覆
757 Like 65 Dislike
我唔係話真相就係咁
只係指出明明呢啲fact唔係得一種解讀
完全結論唔到真相
你老味花咩撚英 兩件事黎 話撚左成員加公司一齊迫走佢呀 明未呀當事人講架
其實都係30出頭只係出道好耐先比人感覺老
人地去拍戲離隊就得 佢去創業就唔得 大家都離隊做自己野為自己人生努力 你成員同公司有咩權利去批判人
當年花英事件就係 話TARA成員係到逼走佢
你依家夠話JESSICA係比成員逼走啦
唔關事咁關咩事
當事人講100%係啱?
由jessica 微博宣佈開始已經唔係100%佢講既野就啱啦
佢有無因為自己野 搞到訓練不足無人知
有消息傳佢拎少時呢個隊名去揾投資人 我地都唔知係咪真
當年佢地有份帶佢設計既眼鏡同衫幫手宣傳
全部都唔係準確既消息之後 就信1個人話
係佢地逼我走 我無錯到 會唔會太好笑
唔好咁偏激淨係話一邊逼走人好無
哎呀 我無錯呀 係佢地要逼走我 我無做錯到
係都要係到踩另一面D人
全世界都無人想提發生咩事
就話人地理虧
拍戲離隊緊係得 因為公司有分成
自己開果間公司公司有無得分 有無利益衝突
不過西卡講過話去
我屌你你話佢隊內人緣差係你9估 你呢啲係客觀
我信擺出黎既事實 當時人講撚左被迫害 成員又成日講少時係8個人 特登無視佢 呢啲係客觀事實
公司幫佢哋接戲,用嘅係少女時代嘅名幫全公司賺錢
Jessica自己開公司,係用少女時代嘅名幫自己賺錢
我諗呢個分別已經夠大

有個人工作還有個人工作
但全部工作都係公司安排
對團嘅影響亦由公司協調
Jessica係自己嘅事業
佢公司嘅schedule SM無法協調
邊個對團隊日程影響大?
夠成員同公司去批判你未
介唔介意標D圖番邊個打邊個, 00後未睇過少時, 想睇下但都唔知邊個打邊個, 想睇下邊個鍾意都搞唔掂
一開始佢地成日比人問
佢地都想提 唔小心提左佢個名/9個人
之後佢地就醒起避開唔講 話講錯野
公司都唔比佢地提呀
而家人地咪就係同你講當時人講既野都未必100%可信囉
原來你真係弱智
我向你道歉
咁係咪以後唔撚洗搵真相尋根究柢 以後啲團有咩事都唔使思考用花英呢單去解釋 之後完撚左 呢個世界唔撚使要法庭啦不如 一個個案可以否決曬所有野
佢淨係見到係一定全世界人都逼走佢架啦
佢盲架
佢上乘風破浪係奶架啦 我無野好講 但呢啲係我地主觀針對佢 但佢上左唔代表佢唔係比人迫走
佢退左隊後事實上少時就係得返8個人
有咩問題? 講9個到時又比你吠話消費Jessica
都未計而家邊個係到一直單方面消費既少時
你話冇提過佢 930退隊後 sunny係電台點歌寄語某人累既時候隨時可以返屋企
孝淵都有講過就算退左隊 離開左既成員都可以過得好好
當時件事可能兩邊都有錯 有利益衝突
但事發後少時一句衰野都冇講過j 呢d都係事實
依家講緊個例子
依家係你單方面屌曬其他人逼走佢 話佢講既所有野都係啱
人地講既其他野你又見唔到
咪就係當初全世界都信tara佢地逼人走 搞到佢地出街比人鬧
到依家幾年之後花英咪比人爆翻出黎發生咩事囉
呢件事咪證明左唔可以信曬一面講野囉
講撚左兩邊都可能發生左事又唔睇
係都要話其他人逼走佢
我話當初投票
消息傳唔係個個都投走佢有無睇到呀
你呢就講到全世界人都逼走佢咁
都唔知邊個好笑D
點解卡婆啲fans過左咁多年都仲可以死纏爛打
唔好唔記得當年係老蘭飲醉跌落垃圾堆 仲要屈落泰允度
Mrmr時期世一
我居然覺得秀英ok
以前唔鐘意佢
你話係咪係囉 你呢啲傻西盲粉我向你道歉至岩
你地講係jessica錯撚曬所以合理地踢佢走 其他8個全部岩曬 好撚野講真啲成員真係咁純潔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞