少女時代狀態大勇 15周年回歸初心埋位

762 回覆
757 Like 65 Dislike
如果唔係xxx 少女時代邊有咁紅
笑撚死 得Jessica fans先咁厚面皮
將句說話擺泰妍或者允兒都得 冇一個國家係top都好意思
08年靠泰妍電台OST 允兒電視劇 關Jessica咩事
2015年冇咗佢嘅comeback照樣音源銷量咁好
相反Jessica之後solo咩成績
如果唔係少女時代 Jessica邊有咁紅就真
朴有天都話佢冇吸毒 我都信嘅 佢出咗聲明我就信㗎啦 啲新聞全部鳩up
雖然唔排除佢地有整 但唔好賴晒落整容到先 女人老左 啲膠原蛋白流失左一定會柒左架啦
係啦 d社有咩咁權威呢 人地d社爆啲星拍拖你地就屌9人識d社講出黎係咪威啲 我識蘋果日報係咪唔夠勁
不如你睇吓我仲覆咗你啲咩先好唔好 救撚命
卡婆最初果陣都話權01 not her cup of tea啦
我信嘅 佢地未結婚呀嘛!想啫!
講呢句果啲明顯唔係SONE ..有都唔夠年資...想當年你Jessica 連出去活動都要成員幫手叫佢起身....但隊長同其他成員又要上綜藝又要去拍劇又要做DJ....你問我佢當年做過乜? 等運到囉同唱吓OST囉! (當然咁多時間梗係溝仔啦)
又搬龍門 成日搵啲負面例子出黎講Jessica有做生意 就佢錯曬 問心係咪代表啲成員無私心
佢有結婚呢個諗頭 同佢最後結唔成/唔結係兩回事
篇報道都就咁寫佢想結婚要退隊
佢退隊後接受訪問都話想做媽媽

佢最初夠話k01唔係佢條仔 仲諗住呃住佢班毛毛絲比錢佢賺啦 結果呢

佢講野一定係真理 係事實 點知講大話連自己條友都唔認
其實SONE也好,金星也好... 女人講嘢咪信足十成..
一個女人想做媽媽有咩咁奇講到好似世界得佢一個女人想做人媽媽
仲等緊佢哋公開
吓 私心啲咩究竟 j同人拍拖?定猴住阿J個仲未上軌道嘅設計事業?定妒忌阿J歪到大西洋嘅下巴嘅美貌

不如你再碌上啲睇吓我啲留言 可唔可以唔好選擇性忽視

人哋出道七年登晒頂開晒演唱會賺盡晒啲錢個個富婆究竟妒忌啲乜嘢 可能林允兒崔秀英覺得踢走佢可以唱多啲part會開心啲嘅 你咁講都有道理
徐玄算唔算係變得最勁既一個?
細個時候都叫有神,而家就…

徐賢瘦左咁多?
條腰幼到咁 瘦到面都削削地
完全封鎖咗睇唔到佢講咩
不過今時今日仲撐西卡嗰啲係咩事
唔講其他 淨係佢成日喺啲特別日子突個頭出嚟 又出書影射少時嚟seek attention都夠黑人憎 佢根本就放唔低 d golden stars仲成日講乜9各自安好 唔好玩啦 你家姐姐周不時就引戰
Chur緊拍戲 又要趕少時行程兩邊走
瘦到得返骨 明明以前身型最fit
允好似仲有肉過徐玄
你地係得既 同我講明星本人講既野唔一定可信 咁你上面又有人 駁我話「sunny係電台點歌寄語某人累既時候隨時可以返屋企
孝淵都有講過就算退左隊 離開左既成員都可以過得好好」 sm同成員立場話Jessica有問題 呢啲你地又信? 否定完我然後你地自己又用返我個諗法
Btw公司最唔撚可信 除左想搵錢重有咩好野會做
我反而覺得佢瘦咗睇落靚咗有女人味咗
以前塊面太包 成日覺得佢好腫
Lm
嗚呀
你咪唔好信我都唔撚信 ok? 依家八個人感情最真 患難見真情btw你係咪樓主分身 講野1999

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞