少女時代狀態大勇 15周年回歸初心埋位

762 回覆
757 Like 65 Dislike
扮盲Jessica自己講到明比成員迫走咁又點樣得黎我地都唔知佢地發生咩事
笑左真係
當年既泰妍
佢香港島6永,twice飯
新加坡日本韓國啲人都未必知Collar喺邊隊啦唔係本土係乜嘢
宜家叫你睇圈左個個咩 搬龍門唔係咁搬
係咪諗住講第二啲野我會驚 家陣我重會理你呢啲野 on9仔睇死你地睇女都唔識聽歌啦
https://youtu.be/WVIhF7eKX94
傻仔以為香港淨係得collar 真係用對耳聽歌啦 睇女算咩音飯
係啦係啦 一個人講既野就信曬十足
客觀D好無
我都講撚到明成班 豬西 你兩個有無咁on9
一向
咪再回應果啲用本土垃圾去比少時啦...以前隊super girls 都仲似樣啲..
你真心on99
本來引戰撚唔應該理
但費事路人見你鳩up以為係真

Jessica話突然收到退團通知唔知咩事
實質幾個月前已經搵定律師準備打官司
退團件事係點無人知
但已知嘅事實證明咗Jessica講嘅版本充滿大話
屌你老母主打歌都無得話事可以迫得走個當紅成員
咁你講撚曬佢 件事擺撚左喺度係咁就話一個人講唔客觀個8條友覺得冤枉既都會出聲為自己平反 有無呀咁
GG4EVA
GG4EVA
所以咪有你出現囉
淨係識睇一個人片面之詞
公司ban左講呀
唔知jessica依家乜音樂節目都無得上
咪就係SM權大壓人囉
得罪公司仲點發展呀
你自己都係到講撚曬佢啦
YoonYul 真係keep 得好好
屌你老母主打歌無得話事=8個無能力迫走個成員 你邏輯好好 當時人講撚到明8個成員加公司一齊迫走佢呀仆街 咁公司迫走佢係咪有能力呀 個間公司出明唔會比人順攤走宜家咩都無比佢走係咪證明左啲野呀個8個有無公開要佢留隊呀 到佢走都無呀仆街 代表左招咩呀
Forever 1
好撚野 我講Jessica比人迫走就聽佢一面之詞唔客觀 屌你地講撚到佢點衰咁8個點好又好客觀
8個成員都無一個出黎講野撐Jessica 咁仆街都有
點樣可以見到有打工仔有權利影響公司決策
上面咪講左佢地之前發生左D咩事無人知
關係搞成點無人知
再講果陣傳唔係全部人都投票要佢離團
公開叫佢留隊咪姐係要得罪全行最大果間公司囉
花英果陣個當時人咪話TARA佢地逼走佢囉
咁到依家又點呀
睇清楚果陣D資料先啦
係都要話8個逼走佢 有無諗過發生左咩事 雙方理虧先放人走
依家jessica連出歌上節目既機會都無已經唔係0代價放人走啦
當事人講就係真?
SM唔係當事人咩?咁佢話因Jessica掛住自己創業所以解約你又唔信係真?

隊友唔開聲留佢代表乜嘢?
代表佢人緣差到一個撐佢嘅人都無囉
代表大家對佢已經忍無可忍寧願無咗一大班Fans都唔想再同佢做同事囉
無人話佢地啱曬 jessica錯曬
係得你一個係到話曬另一面啱曬
唔知邊個有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞