少女時代狀態大勇 15周年回歸初心埋位

762 回覆
757 Like 65 Dislike
唔知你邊度得出Jessica 唱得好過太妍依個結論 淨係講唱live已經穩過Jessica 好多
仲記得好耐之前有個節目 Jessica 講過佢中意唱歌 而太妍係唱歌好過佢
就連the one都講過太妍係佢最好嘅一個學生
允兒 冇乜走樣,本身靚底冇大整容,
我係話唔比太妍差…
傻撚咗?
跳舞秀英 允兒都唱得好過佢好多
我會話Jessica都識點用聲 聲線好靚
但唱功同太妍都差得多
Jessica聲底比起太妍都仲係薄

Seohyun同Tiffany我覺得都keep住有進步
但Jessica真係近年無
睇漏咗後面個句
咁以前又唔覺佢老相喎
淨係覺得包包面好腫
點知宜家塊面瘦咗仲衰
但佢跳舞真係無你講到佢排頭3
少時呢隊分工真係好明潔
main主唱 同main跳舞 完全係兩種feel
青春不敗 同hello baby 真係好好睇
第一世界女團唔係流
記得有個訪問問yoona可唔可以即刻跳隊新女團舞 yoona即刻跳到 仲話我係少女時代
O型腿唔奶得?
跳舞其實都幾難分高低嘅 for me呢我就覺得Jessica 嘅律動感係好過秀英允兒 另外呢 徐玄同Tiffany以依架嘅實力嚟講就無可能唱得好過Jessica 㗎啦 另外Jessica同太妍係少時入面唯二可以喺跳舞嗰陣兼顧到音色厚薄 而其他成員都係就咁唱多

同一場合允兒咁自然
佢就化到面無血色
其實Jessica出道嗰陣出嘅teaser係跳舞
我諗無返咁上下實力都唔俾佢預告跳舞嘅
我覺得佢係俾人分左去主唱line
所以先無得入跳舞line
Sone 都冇走過 等到cb 真係好感動
每個人都努力跳果陣
其實成隊跳舞實力真係慢慢睇唔出有咩分別
其實我覺得秀英跳得都比佢帶feel
我覺得佢真係無咁認真跳
佢不嬲皮膚白㗎喎
係咪咁多人唔知佢為咗演多啲戲突登減肥先咁瘦,而且佢一直注重健康,佢自己有計劃啦
越老先越正
女人味出晒黎
都2022啦
仲講有冇Jessica
真係好懷疑係咪sone
白同化到面無血色係兩回事
Twice個多腎本身白底都唔會化到咁
諗起以前係高登有sosius
中女時代
養我
臉同頸兩截色 而且啲白好明顯係化上去
利申 前泰妍fans
jessica fans 的確係永遠覺得佢先係唯一受害者
事實就係一個名同利都想兼得嘅bitch唔如佢所願就係背信棄義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞