少女時代狀態大勇 15周年回歸初心埋位

762 回覆
757 Like 65 Dislike
見到熟人 哈囉
而家真係超出事
Jessica呢
黑肉 粗腿 允兒嘅影子人
同班老雞喺大陸組緊女團
俾人踢咗出團好耐啦喎師兄 斷網斷8年?
呢啲你又信佢話結婚咁宜家結左未呀呢個所謂訪問有幾真呀 你想睇就信佢 人地爆啲明星拍拖就話呢啲傳媒垃撚圾 你班死仆街圍爐啦 反正世界就係得啲fans信 同小粉紅對中共既信仰一樣
佢幾撚時結婚關我撚事咩屌你老母 14年少時夠爆咗半隊人出嚟啦 幾時有唔撚信?係呀踢撚咗你個j出團?咁點?繼續吠 我就開開心心睇mv
原來連登都咁多人鍾意Yuri
一路都覺得佢最自然,個底同五官都最靚
係 佢真係勁靚
Yuri yoona keep到 之餘好似仲靚左
屌你死撚返出去啦
又要引戰
你真係有咁開心就唔好撚同我嘈啦 信你地啲所謂證據去判斷就死得 唔夠一秒都知係假
屌你老母收皮啦 上次見你中文都睇唔撚明
你咪又係一鳩樣盲粉盲撐j 講到自己唔撚係對佢有信仰咁 佢講乜你咪又信到十足十 選擇性相信

少時sm立場你唔信
第三方報道你又唔信
最有利益衝突個個當事人講野你又信到十足十
全世界最撚無辜係佢啦
睇完mv諗住睇吓comment 點撚知見到你柒頭入嚟吠 咪同你講吓你個jessica囉信你個傻閪930聲名仲撚好笑
重點係身材又正,性格又好
第三方報導有錯咁信咩 事實佢到宜家都未結婚 唔該你解釋一下 分分鐘個秀英結佢都未結
但我都信佢有少少微調 但都係執得好自然 可能本身個底好
不如你講吓有咩錯我就有哂圖 我就想聽吓你有啲咩可以拎出嚟
唔夠一秒 其實你睇過份野未?你係咪佢老母啫其實講多啲pls 點假法
唔信明星本人講唔通信你啲無名小卒講啲冇憑無據既野咩on9 你邊撚個大人物呀 7頭
吓 d社你都唔知係咩Jesus
未結婚屈人話想結 識唔撚識寫呀你 講撚左兩次啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞