少女時代狀態大勇 15周年回歸初心埋位

762 回覆
757 Like 65 Dislike
지금은 소녀시대
앞으로도 소녀시대
영원히 소녀시대
真係辛苦,逐個topic入來吠幾聲等人應
咁呢個真係各花入各眼
佢依家鼻下面臉肉同嘴嘅比例錯哂
顴骨面積正面睇少到好誇張
Yuri fit撚到 黑珍珠bb
允bb勁撚靚
2014年最正 mrmr齊陰黑髮
屌你老母上網查吓都知咩事啦傻閪 以為自己好撚醒?迫走喎 趕住同權01扑野喳隻臭雞又想掛住少時個名牌又想做ceo
踢撚走佢就最撚啱啦呢啲閪女人 閪就閪仲乜撚柒冰山公主

演唱會前一晚仲要落club跌落垃圾堆比狗仔隊影到跟住屈落隊友到真係出撚色啦佢屌你老母 你快撚啲返去大陸台睇佢乘風破浪出道啦柒頭

睇完我結好鐘意徐玄
果時仲以為佢似唔會想整容果啲人
點知每過一排睇ig又會發現個樣唔同左
https://youtu.be/bwdqE_GMMec
呢隻由原本仲當佢係人...但奶共之後我已經直接當佢係死臭雞...鬼唔望權一飛撚左佢,不過一開始已經知道啦....有錢仔識玩當你係公廁咋!
屌佢老味 嬲撚左 我Tiffany
屌你老母你真係痴撚線 講撚到明佢拎少時個名號再加同外人(姐係佢個所謂非正式男友)合資開公司嚟賺錢 又話要退團追求人生 跟住又唔撚制 講撚到可有可無咁 最尾俾人踢出去係抵撚死啦睇佢個樣今日又係到望住人地8個開開心心十五週年 佢就要返大陸出道 諗起都唔高興囉

勁撚大力 啲人仲話暴力冰山公主 我心諗屌你老母閪你道閪啦
前中係太妍?
允兒
金星中有幾多成係理知? 當年我都話好多妹妹仔係俾佢呃左...未做過嘢可能單純會信佢!
地上最強女團
夾撚走佢啱撚哂啦 少時依家就係8個人 點呀?快撚啲去芒果台幫你個Jessica投票啦

人地仲要搵你地班傻閪撈金幫佢男朋友同間係韓國執到淨返一間嘅店還債嘛
班毛毛屎當正Jessica講啲野係信仰嚟睇吓上面個乜鳩李佳芯就知啦快撚啲叫佢幫Jessica買多幾本書啦 裡面寫緊佢同權寧一嘅愛情傳記
笑死卡婆粉次次係人地少時po話少時係9個人
Ok 當你唯九 然後就話我唔理 8 others夾埋逼走人
回憶返曬黎
退團之後又話重新出發 班毛屎又話少時過氣女團唔撚稀罕

跟住睇吓呢個post 屌你老母見到少時個名即刻入嚟吠 jer撚住 可能同j本人一樣內心好撚唔甘心被人踢撚咗出去
好有中學追少時既感覺
笑撚死
明明少時大隊post 自己狗衝入黎鳩吠
呢個咬下 個個咬下 自己扯去j到
之後屌返人轉頭話OT9 唔係佢 根本冇人提j
各自安好咪算 係要引戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞