少女時代狀態大勇 15周年回歸初心埋位

762 回覆
757 Like 65 Dislike
你含家產先啦 仆街仔 你死老豆老母呀 傻西
咁Jessica 俾SM封殺好難發展
多謝引戰狗 個post上咗熱門
係 一有少時就有collar 都好撚難唔上熱門
https://youtu.be/JxHeLMdkaNY
你吹呀 屌你老母你無撚訓呀7頭 屌你一鑊金先呀
秀英
引你就引啦 知唔知點解佢咁努力學普通話
因為佢出黎開果間公司自從佢退隊後開始蝕到仆街
蝕到依家要上節目應該債項
仲有佢個男朋友無能搞到咁
當時佢簡左呢個男朋友而走
依家就係佢結果
2016年10月中國就開始有限韓令
所以呢幾年韓團根本無得係大陸做show呀
尤其武肺開始韓國更加無可能入到去做
你老母就真係引你老母引
知唔知醜
你老母生著你真係要長命百歲百病纏身慢慢嘆
唔好咁早死
t-ara turns out都算係咁
就算有花英單野
都起碼叫做爆紅過 做過一線女團
話哂當年roly poly嘅國民度係同gee有得揮

黎到2022年 洗走咗霸凌女團個名 總算比返個交代t-ara
去強國賺下外快 又唔洗放棄成個少時成個韓國market 何樂而不為

而家講緊卡姐退團之後好撚折墮呀堂堂韓國女天團第二主唱出身 要同大陸香港啲過氣女明星鬥唱跳唔撚關賺唔賺強國啲錢事
我入黎J我班女神
同你一樣唔知醜喎 咁點樣呀可以呀下 我屌你老母 我大大力屌你老母
係咪因為佢有d抑鬱,所以咁瘦
所以佢呢個所謂自由退團好大後果
唔係話放佢走就放佢走
根本斷左佢唱歌咁濟
依家雖然佢翻左大陸做
未嘗唔算一條出路 當然佢男朋友都係垃圾架啦
一定係佢男朋友佢先咁快識發大黎搞佢間公司
又上曬貴既專櫃 真係唔怪得蝕到傻要去大陸賺錢
大家都係去大陸搵食 無撚啦啦又要分邊個去既原因高尚啲 係咪高尚啲個個唔係奶
如果當年無花英事件 可能同期佢地爭得過少時一段時間 爆出黎果陣係最當紅既時間
本身就唔太想踏Jessica 嘅
話哂我都係由9人時期開始追

但事實係
允兒去大陸係直接擔正女一拍劇 拍完就自由身 飛返韓國繼續做自己野
Jessica去大陸就係參加選秀

一個係電視劇女一
另一個係比賽參加者

自己諗啦 屌你
一直都覺得k01係空心老官 冇料扮商業奇才
當初j間公司絕大部份錢都係j自己嘔出黎
條仔就一直用j同少時個名拉關係
然後個base未打穩 就發大黎搞
到頭來蝕到不得了
諗咩撚 為左護主你地可以去到幾盡? 去大陸做女一就唔係奶 做小人物就係奶 王加2做到風山水起佢應該唔算奶
我地呢度有人話唔賺得人仔咩?
全世界明星都會去大陸賺人仔嘅

而家個分別係 賺得柒唔柒啫
起碼允兒賺人仔唔洗改國藉先
乘風破浪的SNSD
絕對有可能 Tara啲歌音源都好癲
係全國都中意佢地啲歌
有時少時啲歌未必係當地都咁紅
我由始至終最反感都係隻k01
完全係佢帶壞左Jessica
佢未識01之前其實少時佢地關係仲係好好
全部都係事業上升期 做緊天團打緊去美國
仲要其實間公司財務好似係01管理
欠債就Jessica一個負責
根本間公司連基本顧客群都無 就周圍上專櫃
當初都係sone捧場買
韓國個邊有機會一戰既
但國際線差十幾條街
Anyway Tara係好可惜既
好鍾意二代女團百花齊放段時間
唔同團成員之間又fd
我地呢度有人話唔賺得人仔咩?
係咪痴左線呢你 成個po都講緊 同埋無人講宜家又點會喺度講呢個問題呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞