少女時代狀態大勇 15周年回歸初心埋位

762 回覆
757 Like 65 Dislike
Kara都好正 2ne1都好正
Kara最可惜係具荷拉自殺
之前睇佢個樣無追其實幾有好感
啲人講緊佢實力跟本唔應該同牙sa牙嬌呢啲全世界都知佢地唔識唱歌既人比
係少時國際fans真係贏十條街
不過選當地嘅話又真係可一戰
有時覺得當年sm後期都係靠好多國際fans
撐起

勁多同年份嘅藝人都好friend
f(x)
SM完全冇心搞f(x)
堂堂韓國女天團第二主唱出身 要同大陸香港啲過氣女明星鬥唱跳唔撚關賺唔賺強國啲錢事

講到明 唔撚關賺唔賺強國啲錢事 你護主護到盲撚左?
同埋其實介意奶共好似一直都係你自己
最慘係連fans都無官方名
睇番2014?Tokyo dome sm town
F(x)得番3個人嘅舞台
Krystal 最後竟然都有出現 個場真係feel到佢
都好傷心 平時佢都叫掩飾感情掩飾得好好
但個次明顯feel到佢係想喊

https://youtu.be/uZREVr9YF-U
一直都覺得k01係空心老官 冇料扮商業奇才
當初j間公司絕大部份錢都係j自己嘔出黎
條仔就一直用j同少時個名拉關係
然後個base未打穩 就發大黎搞
到頭來蝕到不得了

我由始至終最反感都係隻k01
完全係佢帶壞左Jessica

佢未識01之前其實少時佢地關係仲係好好
全部都係事業上升期 做緊天團打緊去美國
仲要其實間公司財務好似係01管理
欠債就Jessica一個負責
根本間公司連基本顧客群都無 就周圍上專櫃
當初都係sone捧場買

屌 exact7ly
個心野曬 13年同佢拍拖就係正正心散hea做既時間
個時韓網已經屌佢hea跳 唔專心
後來更加搞到咁
公司比佢做財管又搞到一獲粥
周街街數

利申 唔駛屈我 前本命就係j
SUNNY整撚到好核突
最後唔係Me-U?
連fans名+色都係就嚟散之前
先有官方定案
雖然一直默認係紫
後生偶像團嘅偶像
I got a boy fing頭個part好記得當年係咁比人屌
你真係收皮啦 自己粒星折墮就唔好出黎吠
基本上追韓星嘅人 就算唔係追少時 普遍都覺得Jessica 而家個勢柒得好緊要
他朝一日等佢撈得風山水起 你再出黎咬都未遲

不過我諗Jessica都好難
返大陸搵錢但流利中文都講唔到 啲大陸人對佢愛極有限
你講得岩 因為Jessica退團
少時比佢係團既時候更加紅
思覺失調早啲訓休息下 幾乎每一頁都有人串佢上咩撚乘風破浪搵人仔奶共 咁我就話少時都有咁其實有咩分別 無啦啦變左我介意佢奶 我什至無睇過呢個節目 真係得啖笑
比到幸福佢都好
點知最後係害到佢咁
01你幾時去死
佢已經害到Jessica係少時咁多年賺到既錢已經嘔曬出黎
我唔想見到佢破產

利申 我當初都係main Jessica
你真係唔好因為憎佢講撚埋啲活喺自己世界既野 大陸人唔鍾意佢都講得出 少時都唔識講廣東話你又咁鍾意佢
I kw that feel
其實佢連mv都係hea fing
不過我覺得佢咁貪靚 hea fing又幾正常
本身佢都係鍾意休息果類人 唔似係博盡無悔果種
講笑咩
最紅一定係2009-2012
個造型幾好
係唔係專登淡妝
好少女咁
但又carry到

ITNW 冇得再聽兩個一齊嘅和音了
你話sica點都好 喺隊入面真係冇把聲代替到佢
講真 Tiffany sunny seohyun雖然叫vocal
但同sica比真係差幾班
有啲尬
paparazzi 冇左jessica真係成首歌變左鬧劇
最紅果陣 認同 但唔係淨係靠佢
佢係第2主唱 當年佢受歡迎程度頭幾
但要講係咪靠曬佢 又講唔出口
佢把聲係特色
講賺錢能力 泰妍同允兒一定係佢之上
只可以話係佢地9個係果陣缺任何一個都影響好大
依家無左佢 其實啲歌都唔算影響好大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞