少女時代狀態大勇 15周年回歸初心埋位

762 回覆
757 Like 65 Dislike
長撈短撈有咩分別? 做參賽者人氣會少過導師又係咩推論?事實係長撈短撈你都可以唔洗識講 有人鍾意就得 好似你地咁fans會有無限鍾意佢既理由
你咪繼續呃自己
反正我就未見過有韓團成員係唔識韓文//大陸團成員係唔識中文

為你粒星加油打氣
我懷疑又係係到趕黎趕去 多數佢地出碟之前都會好瘦 完左休息又會肥左好多 詳情望下yuri以前就知 佢果陣忙完休息過一排出黎塊面圓到
我覺得係 sm嘅妝容問題
佢係自己公司 自己執自己個look 一直都好年輕無炒車
大陸唔俾講韓文,之前Lisa一定要講英文,唔識講英文就講泰文
Sm有啲造型師真係好易出事
好奇特既髮型同唔夾既妝經常發生
又恥笑權圓圓 佢cb就會操返fit自己
冇計啦 演唱line個幾個呢排忙到 瘋狂通頂
Chur爆
佢唔識講最多少左一啲工作機會 同佢受唔受歡迎無直接關係 佢比唔上啲土炮明星但佢一樣可以有fans 你唔好話識講呢啲小問題 你就算係國籍係日本人去到中國都可以有好多大陸人鍾意
其實holiday light啲造型認真麻麻

同類風格嘅歌(love&girls,party)啲造型都好正常
呢個真 諗返之前啲主打歌服
Party 嗰陣都還好
再之前演唱會嗰套瑩光粉紅先經典
sm平時比nct rv啲打歌衫成日出事
班造型師真係食開屎
好彩今次少時套水手服無炒車
Sistar 都好正
加一 holiday/night個concept同style我都最嘛嘛
Sm最hea做係個次
套水手服 正正常常 冇剪冇改照著上身先冇事
二代團
冇得輸
近幾次 就算係lion heart都kam kam地
我自己覺得holiday 係唯一一首唔好聽嘅主打
再加上造型唔好睇

如果10週年淨推all night可能會多一首名曲
all night嘅風格同節奏旋律其實幾好
秀英之前都話呢首歌值得被大眾重新評價
偏偏sm個陣主推holiday仲要搞到鬼死咁hea

好多路人直程唔知個次係有雙主打
呢首到而家都仲有聽
獅心反而我幾鍾意 個mv又正
Party個造型係佢地第二高峰 個個狀態勁好
All night好聽好多
之前佢上其他綜藝已經見到佢走哂樣
解禁男女個樣都老咗好多
入嚟之前諗住靠化妝+濾鏡應用救到
但睇完個Mv覺得真係回不去了
佢個樣直頭似三十尾
LH套衫係靚 但要佢哋先著得起 嗰種氣場
Party嗰啲 求其搵個靚小小嘅都得
啲打歌服都靚好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞