少女時代狀態大勇 15周年回歸初心埋位

762 回覆
757 Like 65 Dislike
嗰時入坑期 真係loop咗勁多次佢兩個翻唱tik tok
太瘦 佢個樣好攰咁
All night正好多,MV同歌詞都高質
主推Holiday真係幾可惜
MV好好睇但隻舞真係好cheap
party應該係少時最輝煌嘅時期之一

記得個年夏天好多當代嘅大勢團都cb
以前一星期音樂節目頂多得兩三隊大團打歌
但Party個排差唔多全部都係叫得出名嘅對手 又apink又infinite又泫雅 (好似仲有aoa同sistar)

點知個次出首單曲都咁勁抽 total七個一位
劈腿個part我唯一唔鍾意
開頭同oh oh oh扮木偶個度都正
我最唔鍾意 果個打開大腿果下 yuri領舞果part
我都係
成日覺得嗰個年代上綜藝/打歌都係去同班frd玩而唔係當工作
以前真係勁多比idol之間互動嘅機會 男女有身體接觸都唔會有fans屌
咪就係講呢個
堂堂第一女團
好記得全部新大勢女團圍剿少時
Girls Day, Apink, AOA, Sistar 仲有男團無限
由7月打到8月
14年後個個諗住拉少時落馬 點知少時各項成績都殺曬
個時全部sone幫手打磅真係勁熱血
笑死 全部唔鍾意呢度
可能女性角度 男性好似表示好鍾意
你無嘢啊?

佢實無變
有變,對波以前咁勁咩
人地支那人嚟喇

已經公開講咗少時只係8 唔係9
叫9嘅fans死咗條心
so far個次係930之後第一次8人cb
仲要得首單曲 個陣勁驚出事 點知好似成績仲好過mrmr

mrmr正撞2ne1個次又係一個經典
兩邊fans鬥到七彩
不過兩個團都好正 各有各特色
仲記得第一次睇MV 嗰陣
見到嗰part「吓 」左一聲
仲有sm本來唔會理the show/ show champion呢d細show
Sm叫埋少時上去 一次殺曬成個禮拜一位
話返比你知邊個仲係女團一姐
Same
唉喲都出埋黎
以90後嚟講女人未到50都仲有希望
其實come back home都正
但冇計 點都撐咗少時先
Mrmr戀情影響太勁,加上個MV又因為SM整唔見咗data而趕貨勁唔吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞