少女時代狀態大勇 15周年回歸初心埋位

762 回覆
757 Like 65 Dislike
咪理個傻鳩
我問佢有無見到當初消息過唔係全部人投離隊佢又唔應
話比佢聽佢地想提但提左個名已經醒起要改話題又話其他人唔出黎講野唔支持人地
講到佢地唔係打工仔 成間公司係佢地開咁
根本就係隻引戰狗
佢淨係對一面之詞 唔信事實分析
根本Jessica當初講野錯漏百出
根本公司同佢都有唔啱 係都要話全世界逼佢走
又話無拍拖 holiday本寫真帶曬戒子
我唔會去否定Jessica地位
其他果8個成員都無講過咩說話
咁多年係到又寫書又係到暗示
我淨係想見到佢地各有各發展
點知啲癲狗就周圍咬
當初我飯sica 因為佢退團小左好多留意少時
到15周年難得cb班癲狗都出黎咬人
各自各發展 係都要拉另外一邊黎踩
Jessica出新歌我會去聽
少時出新碟我會去追
唔係好明分開左都要追擊另一面
冇Jessica 睇少時黎做乜
有割雙眼皮,但其他冇啦
佢11-12年個陣有排應該打咗蘋果肌,反而好唔自然,笑得又怪,到13年I got a boy之後冇打即刻靚翻
邊方面屌打?
你出番去自己講啦
幫緊你推post喳
佢應該係真人靚過上鏡好多個種類型
因為塊面冇乜棱角,線條比較圓
利申 當年我係九人時期鍾意少時,都算係團飯

莫講話卡姐個陣為左呀嬌條舊菜、為左要搞自己brand放棄少時,到依家仲要出書單單打打真係好撚無品
講真本書都已經唔係含沙射影啦,描述咩idol生活咁似,仲可以叫人唔好對號入座,真心好撚鳩
睇住其餘八個15週年comeback,另一個要返大陸同五音不全嘅twins組團,我真係好想知佢有無後悔
唔知有生之年見唔見到佢地結婚

秀英好靚
戇撚鳩唔好話屌打你阿媽?求撚其講乜都提佢地
允兒
已經訂左今日sm公佈既周邊
係喎 屌打你老母
秀英個心係整比邊個
肯定有喺韓國做天團唔好 而家淪落到要喺中國玩埋咩比賽 前隊友就上緊綜藝開開心心cb
患難見真情 患咩撚野難 一完約就即係轉公司做自己野又有咩撚野真情 其實jessica只係早過佢地走炸 本質上根本無分別
人地宜家講幾句永遠少女時代賣溫情就賺到你班毒撚錢喺度大魚大肉 患難?邊撚到患難呀 到底你地要on9到幾時
原本覺得工作上大家傾唔掂分開都人之常情,點知Jessica過咗咁耐出本自傳小說單單打打,佢咁有guts咪直接講當年其他8個點對佢唔住囉,而家似是而非咁抹黑完人一句虛構當冇事 其實當年借少時個名開公司佢自己就理虧啦,用團體嘅名錢自己賺晒,邊有公司會容納到佢
真 綜藝笑到癲左
佢地完全唔理新fans啦
賣情懷舊fans都一大埋 未驚過
明既自然會明
好似上面條癲狗就死都唔會信既
屌打埋你全家添戇鳩仔乜柒都拎出嚟比,關唔撚關事都提佢地
政治立場最代表一個人嘅人格
實係有啲嘢 冇理由咁on9仲整多半個心架
Yoona真係痴線 咁多年都冇變過
都係咁撚靚
個比賽仲要係過氣女藝人比賽,佢中文又唔識又要奶人民幣,真係好核突
係呀 其實佢退團之後唔係搞咁多小動作都應該好多人同情佢 而家今時今日咁真係自己攞嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞