少女時代狀態大勇 15周年回歸初心埋位

762 回覆
757 Like 65 Dislike
sone上返哂水
允兒結婚會唔會係負評1000
秀英同鄭少女
但好似雙方都想繼續衝事業先
秀英今次都靚咗好多
嚴格黎講係 離開sm呢5年佢成個人有氣質左
以前有啲村姑feel依家係成熟女人味

利:本命崔秀英一直都係
nononoyoona世一
不過yuri 秀英都真係keep得好好 佢地三個係今次top3
佢種自信成熟女人味出黎曬
佢ig/幫雜誌影d相不得了
講真少女時代以前咁紅 多正皮有幾出奇啫
yuri 秀英算係一直夾係上弘同下弘中間
但今次直接急升至上弦

尤其係崔秀英 近呢5年多咗好多路人粉
以前係少時成日覺得佢比人遺忘
咪又係俾佢哋8個逼走
全韓國封殺佢就唔俾人搵出路?
其實想講少時入面綜合實力最好嗰個係佢…
本命秀英+1
秀英個樣以前一定唔係top個啲 但係鐘意佢性格豪爽
依家愈嚟愈嚟靚加埋長腿擔當 成為團入面最新top3
終於見到有人講人話
最中間個個都豬西?至少靚過李佳芯啦下話?
咪少時都下弦上弦好無
明明個個都咁紅
根本無一個係下弦
我都係追開sica
佢退團個下當然好sad,跟手就無乜點追少時既日常
唔理結果係點啦,就係9個都有fans先變全球鍾意既少時
你當我打飛機又好點都好,今次個mv有好多由INTW到散團間既細緻位
起碼我睇少時都係諗起有9個人先
下面張相佢係喊緊+極裸妝
未去到吸毒咁誇張下嘛
算係咁啦 唔係好多人鐘意佢但又唔係好多haters咁
佢依家狀態仲咁好 出人頭地 我都老懷安慰
佢本身包包面好勁 做演員上鏡唔好睇
佢減到咁瘦 但睇佢啲劇反而覺得啱啱好

同埋韓國啲人好似好鍾意佢瘦咗既樣
佢做咗演員之後因為個樣上咗好幾次韓網熱搜
全部都係讚佢好靚同有貴氣果啲
而家係咪要叫嬸嬸時代
佢本身包包面好勁 做演員上鏡唔好睇
佢減到咁瘦 但睇佢啲劇反而覺得啱啱好

同埋韓國啲人好似好鍾意佢瘦咗既樣
佢做咗演員之後因為個樣上咗好幾次韓網熱搜熱貼[/b]
全部都係讚佢好靚同有貴氣果啲
天然Yoona yuri微整對眼 其餘全部大手術咁款 Tiffany
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞