ViuTV今次真係殺左自己兩隻生金蛋既雞

482 回覆
2776 Like 127 Dislike
驚閪咩 會唔會太天真

成員出活動唔好笑 表現到心事重重
講句我哋會頂住 為走唔到嘅人走落去
再成立乜乜基金 幫mo同癱瘓人士
再搵愚壹呢類弱能濕鳩打手讚佢哋堅強

再過一頭半個月自然有其他大新聞幫手沖淡
到時廣告商已經可以照搵佢哋
我覺得係

一紅就推出黎賺
執生
一定會咁
死咗就話為逝者好好活下去,跳埋佢嗰份
而家癱瘓,mo 講一句話見到新演唱會好難受就大鑊
雖然collor 多廣告,但真心 off/on 跳得好左好多
mirror 就唔好提,次次成首歌都無4分1係跳,幾易hea過
下個月套電視劇季前賽會播
等睇下年有為阿mo籌醫療費嘅慈善演唱會。咁到時當事人就無得出聲了。
屌你咩

樓豬咁認真分析

當佢阿四?
呼籲都唔得

根本就冇阻礙到流通 好多媒體都睇到

係叫d人唔好自己轉發搞到洗版咁

你可以叫人唔好睇 遠離媒體
人地都可以叫你唔好轉發

其實冇絕對 都係大家遷就下
樓主都識講 2隊都係會生金嘅蛋
喺老闆嘅角度點會比佢地休息 樓主會唔會諗太多

只係有班人眼紅佢地 帶晒風向jei

講真佢地12子真心同呢件事無直接關係 甚至係受害人

利申: 非鏡粉
如果阿Mo錄段片出黎叫佢地繼續唱歌跳舞追夢咁點睇
講到mc 特登唔接咁。支付寶都照接啦
香港d 弱智fans 帶出咁既文化, 有撚辦法咩
只要覺得靚仔,唱歌唔得, 跳舞唔得, 企下出黎d fans都周圍幫你搞生日活動
努力唱歌跳舞既都唔夠呢班人紅
有錢緊係賺到盡, 我係老細見到咁仲理撚得d 乜7training
樓主五毛黑心,我地黃圈點都會全力撐
極權唔想香港人燃起希望,出盡力打壓
就算班粉係盲,都肯定少好多
最少身邊好多粉係前排已經話唔會再買官方野,何況而家
所以如果viu 之後做唔到咩出黎比人睇係會改善問題,炒晒d仆街唔再cap 水,佢嘅收入肯定唔止少一半

比較慘嘅係有付出努力果班 真係徙晒心機
膠戰ssp 都改期
佢地20/8 Summer Sonic有表演。。。
而家搵mirror拍= 粗制濫造,豆漿渣工程
我細個返下晝班出門前聽到砰一聲
一望樓下有人跳樓啲血係咁sum出黎
講緊我住頭幾層,我咪又係照返學
啲無腦fans柒撚慒慒人講乜就信乜
其實係,勁大機會四肢癱瘓,真係好陰功
吹到話至少停1年半載 真係諗多咗
單野又唔係直接關mirror事
個問題係幕後製作問題
講撚左幾耐團係需要時間
急功近利 仲要害埋人 完全咎由自取
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞