ViuTV今次真係殺左自己兩隻生金蛋既雞

482 回覆
2776 Like 127 Dislike
Collar會停根本就冇可能 咪玩啦 咁難得先差到隻腳入娛樂圈做明星 點會因為咁嘅事而退團 癱嗰個又唔係佢 更何況繼續活動有咩問題 咪話我已經重新振作喇大家唔使擔心我 多謝大家關心 希望大家可以比番啲私人空間 現階段最需要阿mo 好好地休養 點會俾人鬧直頭加分添啦
可能變另一隊mirror
你都幾幽默
只係網上睇完意外片既會有ptsd
佢地唔會ptsd
諗多左,過幾個月fans就唔理
canvyday
停下來點賺錢
我覺得加好警告字句唔係一碌到自動播就ok
呢d事資訊一定要流通

上次中環吊船直頭死咗人
都冇人話顧家屬感受 ptsd 唔好再share
佢哋呢啲本身都練唔夠嘅人,仲夠膽只用一個月嚟練紅館演唱會?

講出嚟係直頭侮辱緊佢哋自己份職業喎
8月去日本summer sonic 散心
9月鼓起勇氣Kkbox 重出香港舞台
一年半載
分分鐘下個星期下個月又出返嚟
然後班盲粉都衝出嚟掃晒佢哋出嘅商品
但mirror睇住自己dancer重傷就唔會有ptsd
下個月可以跳返舞
8月做季前賽
Mirror 仲要去日本
加上香港人好善忘
Collar 所謂抄歌都煲唔起
鏡粉完全不離不棄,同鏡共同進退
種種跡象睇,反viu嘅竟續反
撐鏡嘅可能撐鏡唔撐viu
不過呢個係偽命題
撐鏡即係撐viu
可能一做季前賽連登定出面已經回復返哂
真!本身我屋企人全部都睇ViuTV 同追Mirror 佢哋,件事發生左之後,個觀感同以前 180度轉變咗
好撚多錯字
同意,見到咁多弱智係會無名火起

好多講嘢都唔撚make sense我唔會否定咩ptsd

但班人唔好咁撚自大,你哋自己精神困擾就要成個世界就你?唔識自己放低部電話?係咪要就埋你有網絡成癮,離唔開部手機?

如果我驚鬼片,睇鬼片會引起我精神疾病,係咪可以叫人唔好拍、唔好上映?

以香港人本性+viutv落重藥冷處理+如果港共又做痴線嘢,香港人一定好快唔記得
仲唔想人spread出去係咩事?
單野關兩團咩事
viu形象受損最多少左啲廣告客
以楷仔個企業版圖
少個街客都可以左手交右手輕鬆補返個上去
不過viu本意都無心去裁培佢地練歌跳舞
都唔擺資源比佢地train
viu個玩法就係趁佢地有人氣就拍晒廣告先
邊日人氣退大可以造星5,6再推其他人氣女出黎拍廣告
尤其collar無社運個光環,再搵班靚女輕鬆
MC真係識唱歌,做mirror 同collar
Tvb等d咩?

Tvb個supertiger有練過就出黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞