ViuTV今次真係殺左自己兩隻生金蛋既雞

482 回覆
2776 Like 127 Dislike
成個勢似唔理
等風頭過咗就出黎
今日30號

下個月=後日
我up得出
一定唔會一年半載
姜柳新戲月中就上畫
如期上機會極大
套戲係英皇,如無意外,下週中就有宣傳出,已經plan 好晒
Error 本身好似 11 月喺九展有演唱會
所以咪叫你哋咪再轉載
經理人會睇 schedule, 之前拍電影已經推咗好多野,一定會比足休息時間 Mc
但鏡 d story 係睇到佢地經直踩2-3日
垃圾viu垃圾商品偶像,搵港豬笨,永遠消失唔該
根本下個月就去日本表演
收拾心情後就會全面復工
鏡粉更加團結 更愛Mirror
反鏡都影響唔到佢地人氣
fans base只會愈嚟愈大
係要睇吓點樣支持Mirror之餘同時追究Viu 心情係矛盾嘅
政府破壞政治環境令人移民加上政府防疫症政策令技工離職導致青黃不接係遠因
makerville急功近利、凡事 deadline fighter,乜都唔理,總知要準時開 show 係另一個原因
香港公司凡事只錢錢錢
舞台唔安全未做好測試就熟習運作只識叫人執生係近因
到演唱會開始後,連環出意外,最後停晒機關以為安全,點知唱懸浮半空就跌 mon,咁啱 dancer 就走位去果度,而登神仲要鏡最紅果 2 個,仲既 dancer 係 mo, 影響埋 collar, 呢個 scene 好邪
遠因、近因加邪,就造成呢次事件
花姐唔係演唱會監製,佢只係臨時監第三場
其他場,pccw 仲未講係咩人監..
演唱會前,姜 story 好似已經錄咗第11首歌
所以咪要罷鏡囉傻西
你自己罷飽佢囉
我有我撐鏡,你有你罷
Viu 呢間電視台真係好撚嘔心
一味賣肉賣色情
停一年半載真係諗多咗
邊敢追究 viu, 米飯班主
個193屌fans仲敢搵佢賣廣告?
啲鏡粉始終放棄唔到自己打飛機工具
快d過氣 見到好心煩
唔俾安樂死真係好唔人道就好似前排有個人為咗令患癌老婆唔好咁辛苦 喺老婆同意下幫佢燒炭自殺都要坐監有安樂死就唔洗咁慘
你地反Viu高層但繼續撐佢地班藝人
舊錢都係Viu 總公司袋大部份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞